Επιτραπέζια Παιδικά

(8)
Εμφάνιση ανά
  • Εμφάνιση
  • 18
  • 36
14,99
ή 3207 Πόντοι

Στο μικρό αλλά εξωτικό Κηπονήσι οι κάτοικοι συνεχώς διαγωνίζονται για το ποιος έχει τον ομορφότερο κήπο. \nΘέλεις να λάβεις κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό; Πάρε το φτυάρι σου και τρέξε να προλάβεις... \nΥπάρχει, βέβαια, ένα μικρό θέμα... Στο Κηπονήσι ζει ένα άτακτο Γοριλάκι. \nΤο Γοριλάκι, τον περισσότερο χρόνο κοιμάται γαλήνια. \nΔυστυχώς όμως, πάντα ξυπνάει πολύ πεινασμένο. Και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να σου καταστρέψει τον όμορφο κήπο σου

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 30 πόντους
14,99
ή 3207 Πόντοι

Είσαι μέρος ενός μεγάλου κοπαδιού από τροπικά ψάρια που προσπαθεί να κρυφτεί σε έναν ύφαλο! \nΒοήθησε τα μικρά ψαράκια να ταξιδέψουν προς τον ύφαλο όπου δεν κινδυνεύουν από ψάρια-θηρευτές. \nΤο «Ψαράκια τρέξτε» είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, γεμάτο εκπλήξεις και προκλήσεις, \nμέχρι οι παίκτες φτάσουν με ασφάλεια στον τελικό προορισμό τους. \n

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 30 πόντους
12,99
ή 2779 Πόντοι

Ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους! Όλες οι λέξεις στις κάρτες συνταγών είναι γραμμένες σε ελληνικά και αγγλικά. \nΚατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο κάθε παίχτης προσπαθώντας να βρει και να τοποθετήσει τα σωστά υλικά στη συνταγή του, μαθαίνει με διασκεδαστικό τρόπο τις λέξεις στα αγγλικά ή αντίστοιχα στα ελληνικά. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και από μικρότερα παιδιά χρησιμοποιώντας μόνο τις εικόνες.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 26 πόντους
14,99
ή 3207 Πόντοι

Τα ζώα του δάσους έπαιζαν έξω και δεν πήραν είδηση ότι νύχτωσε. \nΤώρα πρέπει να γυρίσουν στα σπίτια τους, αλλά ένας λύκος έχει αποκοιμηθεί πάνω στο μονοπάτι. \nΘα καταφέρουν να τον προσπεράσουν χωρίς να τους καταλάβει;

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 30 πόντους
5,99
ή 1283 Πόντοι

Το «Οι Πρώτες μου Εικόνες» είναι ένα παιχνίδι αντιστοίχισης εικόνων \nμε το περιβάλλον τους. Που μαζεύουμε λουλούδια, στην πόλη ή \nστην εξοχή; Το σχολικό που βρίσκεται; Ποια αντικείμενα υπάρχουν \nστο πάρκο; Όλα τα παραπάνω το παιδί τα μαθαίνει παίζοντας και \nδιασκεδάζοντας, μαθαίνοντας λέξεις στα ελληνικά και στα αγγλικά. \n \nΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ™ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε Έλληνες παιδαγωγούς, σύµφωνα µε το αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 12 πόντους
5,99
ή 1283 Πόντοι

Δοκίμαστε ένα νέο παιχνίδι μνήμης για ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση! To Memo Σημαίες είναι ένα παιχνίδι μνήμης με κάρτες για όλη την οικογένεια. Εξάσκησε τη μνήμη σου γνωρίζοντας σημαίες από όλο τον κόσμο! Παίξτε το κλασικό Memo παιχνίδι βρίσκοντας ζευγάρια καρτών για να τα κερδίσετε & με 2 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού!

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 12 πόντους
4,99
ή 1069 Πόντοι

Άδειασε τα 20 κυβάκια με τα γράμματα στο τραπέζι, γύρισε την κλεψύδρα και γρήγορα, πριν τελειώσει ο χρόνος, σχημάτισε όσες πιο πολλές ελληνικές λέξεις μπορείς! Σημείωσε τη βαθμολογία σου στο μπλοκ και… δες αν είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής! Travel έκδοση.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 10 πόντους
9,99
ή 2138 Πόντοι

Ένα κλασικό και αγαπημένο παιχνίδι ισορροπίας τώρα διαθέσιμο και από την εταιρεία μας! \n \nΜε εξαιρετική ποιότητα ξύλου, με το λογότυπο του παιχνιδιού χαραγμένο πάνω σε κάθε τουβλάκι, σε φανταστική τιμή! \n \nΜε οδηγίες στα ελληνικά και αγγλικά.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 20 πόντους