Διακοσμητικά Κήπου

(15)
Εμφάνιση ανά
  • Εμφάνιση
  • 18
  • 36
25% ΚΕΡΔΟΣ
Τεχνητό Γρασίδι Χλοοτάπητας, 100x200 cm, Artificial grass carpet
50,50 € 37,90
ή 10433 Πόντοι

Τεχνητό Γρασίδι Χλοοτάπητας, 100x200 cm, Artificial grass carpet

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 76 πόντους
80,20
ή 16590 Πόντοι

Ξύλινη Ραφιέρα φυτών τριώροφη, με μαυροπίνακα, σε μπεζ χρώμα, 43x45x78 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 160 πόντους
10% ΚΕΡΔΟΣ
Cosi Φανάρι Υγραερίου Dome Μαύρο
119,00 € 107,00
ή 29619 Πόντοι

Cosi Φανάρι Υγραερίου Dome  Μαύρο. Αυτό το κομψό φανάρι είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Φαντάσου να έχεις εστιατόριο ή εξωτερική βεράντα γεμάτη φανάρια αερίου Dome. Με τον εκλεπτυσμένο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, το Cosiscoop Dome θα είναι ένα πλεονέκτημα στον χώρο σου. Μέσα από τις μεγάλες γυάλινες άκρες αυτού του φαναριού έχεις μια υπέροχη θέα της φλόγας από κάθε γωνία στον κήπο και το σχήμα του διασφαλίζει ότι θα ταιριάζει με οποιαδήποτε έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς πέτρες με βότσαλα, περιλαμβάνονται έτσι ώστε να εξαρτάται απλώς από τις προτιμήσεις σου. Το μοντέλο είναι εύκολο στη χρήση. ο Dome λειτουργεί με φυσίγγιο αερίου 190 γραμμαρίων και καίει για 5-6 ώρες ανά δοχείο, ανάλογα με το ύψος της φλόγας. Θέλεις να το κλείσεις; Κανένα πρόβλημα, το κουμπί ελέγχου το καθιστά εύκολο να σβήσει και το φανάρι μπορεί απλώς να ανάψει ξανά την επόμενη φορά με έναν μακρύ αναπτήρα. Όλα τα φανάρια αερίου Scoop λειτουργούν σε ένα φυσίγγιο αερίου 190 γραμμαρίων. Λάβετε υπόψη ότι επιλέγετε πάντα ένα φυσίγγιο αερίου που είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα διακοπής αερίου. Εάν το φανάρι αερίου χάσει την επαφή με το φυσίγγιο, η βαλβίδα διακοπής αερίου κάνει αυτόματα τη δουλειά της. Το φανάρι αερίου Scoop μπορεί να κάψει για περίπου 6 ώρες σε ένα φυσίγγιο 190 γραμμαρίων. Τα βότσαλα διατίθενται στάνταρ.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 214 πόντους
45,80
ή 9471 Πόντοι

Τεχνητό Γρασίδι Χλοοτάπητας, 100x200 cm, Artificial grass carpet Riviera

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 92 πόντους
116,90
ή 31329 Πόντοι

Cosi Φανάρι Υγραερίου Timber. Το υπέροχο ξύλο teak, το κομψό γυαλί και η ατμοσφαιρική φλόγα κάνουν το Cosiscoop Timber το πραγματικό highlight της συλλογής Scoop. Το φανάρι αερίου Cosi δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα. Το Scoop Timber είναι εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Για να το λειτουργήσεις τοποθέτησε και περίστρεψε το δοχείο αερίου στη βάση του φαναριού αερίου, γύρισε το κουμπί και άναψε το φανάρι Scoop με μακρύ αναπτήρα. Σε ένα φυσίγγιο αερίου, το Cosiscoop Timber καίει για 6 ώρες, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις φλόγες όλο το βράδυ. Θέλεις να το κλείσεις; Κανένα πρόβλημα, το κουμπί ελέγχου το καθιστά εύκολο να σβήσει και το φανάρι μπορεί απλώς να ανάψει ξανά την επόμενη φορά με έναν μακρύ αναπτήρα. Όλα τα φανάρια αερίου Scoop λειτουργούν σε ένα φυσίγγιο αερίου 190 γραμμαρίων. Λάβετε υπόψη ότι επιλέγετε πάντα ένα φυσίγγιο αερίου που είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα διακοπής αερίου. Εάν το φανάρι αερίου χάσει την επαφή με το φυσίγγιο, η βαλβίδα διακοπής αερίου κάνει αυτόματα τη δουλειά της. Το φανάρι αερίου Scoop μπορεί να κάψει για περίπου 6 ώρες σε ένα φυσίγγιο 190 γραμμαρίων. Τα βότσαλα διατίθενται στάνταρ.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 234 πόντους
13,60
ή 3348 Πόντοι

Από πολυρεσίνη και πλαστικό Τεχνητή χλόη και απομίμηση πετρών Ανθεκτική στη βροχή Διαστάσεις: 16 x 10 x 17 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 27 πόντους
99,90
ή 23205 Πόντοι

Cosi Φανάρι Υγραερίου XL Μαύρο. To Cosiscoop Original XL φανάρι αερίου είναι φανταστικό για τον κήπο, στο δρόμο και για διακοπές. Mετέφερε αυτό το πολυλειτουργικό φανάρι οπουδήποτε κι αν πάς - είναι ο τέλειος δημιουργός ατμόσφαιρας και είναι εύκολο στη χρήση. Το Cosiscoop Original είναι εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Για να το λειτουργήσεις τοποθέτησε και περίστρεψε το δοχείο αερίου στη βάση του φαναριού αερίου, γύρισε το κουμπί και άναψε το φανάρι με μακρύ αναπτήρα. Σε ένα φυσίγγιο αερίου, το Cosiscoop Οriginal XL καίει για 6 ώρες, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις φλόγες όλο το βράδυ. Θέλεις να το κλείσεις; Κανένα πρόβλημα, το κουμπί ελέγχου το καθιστά εύκολο να σβήσει και το φανάρι μπορεί απλώς να ανάψει ξανά την επόμενη φορά με έναν μακρύ αναπτήρα.Όλα τα φανάρια αερίου Original XL λειτουργούν σε ένα φυσίγγιο αερίου 190 γραμμαρίων. Λάβετε υπόψη ότι επιλέγετε πάντα ένα φυσίγγιο αερίου που είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα διακοπής αερίου. Εάν το φανάρι αερίου χάσει την επαφή με το φυσίγγιο, η βαλβίδα διακοπής αερίου κάνει αυτόματα τη δουλειά της. Το φανάρι αερίου Scoop μπορεί να κάψει για περίπου 6 ώρες σε ένα φυσίγγιο 190 γραμμαρίων. Τα βότσαλα διατίθενται στάνταρ.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 200 πόντους
35,20
ή 7269 Πόντοι

Επιτραπέζια ράβδος διακόσμησης με σφιγκτήρες, μεταλλική σε μαύρο χρώμα, 136x4x100 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 70 πόντους
10% ΚΕΡΔΟΣ
Cosi Φανάρι Υγραερίου Original Μαύρο
79,90 € 71,90
ή 19784 Πόντοι

Cosi Φανάρι Υγραερίου Original Μαύρο. To Cosiscoop Original φανάρι αερίου είναι φανταστικό για τον κήπο, στο δρόμο και για διακοπές. Mετέφερε αυτό το πολυλειτουργικό φανάρι οπουδήποτε κι αν πάς - είναι ο τέλειος δημιουργός ατμόσφαιρας και είναι εύκολο στη χρήση. Το Cosiscoop Original είναι εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Για να το λειτουργήσεις τοποθέτησε και περίστρεψε το δοχείο αερίου στη βάση του φαναριού αερίου, γύρισε το κουμπί και άναψε το φανάρι με μακρύ αναπτήρα. Σε ένα φυσίγγιο αερίου, το Cosiscoop Οriginal καίει για 6 ώρες, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις φλόγες όλο το βράδυ. Θέλεις να το κλείσεις; Κανένα πρόβλημα, το κουμπί ελέγχου το καθιστά εύκολο να σβήσει και το φανάρι μπορεί απλώς να ανάψει ξανά την επόμενη φορά με έναν μακρύ αναπτήρα.Όλα τα φανάρια αερίου Original λειτουργούν σε ένα φυσίγγιο αερίου 190 γραμμαρίων. Λάβετε υπόψη ότι επιλέγετε πάντα ένα φυσίγγιο αερίου που είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα διακοπής αερίου. Εάν το φανάρι αερίου χάσει την επαφή με το φυσίγγιο, η βαλβίδα διακοπής αερίου κάνει αυτόματα τη δουλειά της. Το φανάρι αερίου Scoop μπορεί να κάψει για περίπου 6 ώρες σε ένα φυσίγγιο 190 γραμμαρίων. Τα βότσαλα διατίθενται στάνταρ.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 144 πόντους
111,90
ή 23132 Πόντοι

Διακοσμητικό χώρου αρχαίο κινέζικο τύμπανος, Gong “Toa”, 48x24x69.5 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 224 πόντους
10% ΚΕΡΔΟΣ
Cosi Φανάρι Υγραερίου Original Χακί
79,90 € 71,90
ή 19784 Πόντοι

Cosi Φανάρι Υγραερίου Original Χακί. Το Cosiscoop Original φανάρι αερίου είναι φανταστικό για τον κήπο, στο δρόμο και για διακοπές. Mετέφερε αυτό το πολυλειτουργικό φανάρι οπουδήποτε κι αν πάς - είναι ο τέλειος δημιουργός ατμόσφαιρας και είναι εύκολο στη χρήση. Το Cosiscoop Original είναι εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Για να το λειτουργήσεις τοποθέτησε και περίστρεψε το δοχείο αερίου στη βάση του φαναριού αερίου, γύρισε το κουμπί και άναψε το φανάρι με μακρύ αναπτήρα. Σε ένα φυσίγγιο αερίου, το Cosiscoop Οriginal καίει για 6 ώρες, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις φλόγες όλο το βράδυ. Θέλεις να το κλείσεις; Κανένα πρόβλημα, το κουμπί ελέγχου το καθιστά εύκολο να σβήσει και το φανάρι μπορεί απλώς να ανάψει ξανά την επόμενη φορά με έναν μακρύ αναπτήρα. Όλα τα φανάρια αερίου Original λειτουργούν σε ένα φυσίγγιο αερίου 190 γραμμαρίων. Λάβετε υπόψη ότι επιλέγετε πάντα ένα φυσίγγιο αερίου που είναι εξοπλισμένο με βαλβίδα διακοπής αερίου. Εάν το φανάρι αερίου χάσει την επαφή με το φυσίγγιο, η βαλβίδα διακοπής αερίου κάνει αυτόματα τη δουλειά της. Το φανάρι αερίου Scoop μπορεί να κάψει για περίπου 6 ώρες σε ένα φυσίγγιο 190 γραμμαρίων. Τα βότσαλα διατίθενται στάνταρ.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 144 πόντους
31,00
ή 6414 Πόντοι

Grundig Solar Φωτιστικό Διακοσμητικός Βούδας εξωτερικού χώρου ύψους 27cm, Buddha light, 17x16x27 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 62 πόντους
9,30
ή 1924 Πόντοι

Σετ Διακοσμητικές Πέτρες χαλίκι ακανόνιστου μεγέθους σε Φούξια χρώμα, 1.5 kgr

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 19 πόντους
9,30
ή 1924 Πόντοι

Σετ Διακοσμητικές Πέτρες χαλίκι ακανόνιστου μεγέθους σε πράσινο χρώμα, 1.5 kgr

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 19 πόντους
20,95
ή 5161 Πόντοι

Από πολυρεσίνη και πλαστικό Τεχνητή χλόη και απομίμηση πετρών Ανθεκτικό στη βροχή Διαστάσεις: 20 x 10 x 15 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 42 πόντους