Ηχοσυστήματα & Ράδιο CD Αυτοκινήτου

(47)
Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξει κανείς το καλύτερο από τα τόσα πολλά ηχοσυστήματα αυτοκινήτων που υπάρχουν στην αγορά. Στο allsmart.gr θέλουμε να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη και να σου λύνουμε τα χέρια, όταν χρειάζεσαι βοήθεια. Για αυτό και στην κατηγορία ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, θα βρεις μία τεράστια γκάμα επιλογών, σε διάφορες τιμές και με αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών τους. Αν λοιπόν ψάχνεις ραδιόφωνο με θύρα USB, Bluetooth, Aux-In και Micro SD, στο eshop μας θα μπορέσεις να το αποκτήσεις! Επίσης, μπορείς να διαλέξεις αν θα έχει οθόνη αφής και ποιο θα είναι το μέγεθος του. Μια καλή επιλογή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι το radio με αποσπώμενη πρόσοψη. Πλοηγήσου στο allsmart.gr και βρες ηχοσυστήματα αυτοκινήτου σε εξαιρετικές τιμές.

Επιπλέον, μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα σε κινητά τηλέφωνα και ανάλογα με το budget σου να διαλέξεις το κατάλληλο. Κάνοντας σωστή επιλογή, θα σου περισσέψουν χρήματα και για καινούργια earbuds. Σίγουρα θα τα χρειαστείς για το καινούργιο σου smartphone!

Τα καλά νέα όμως συνεχίζονται. Μπαίνοντας στο πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart,  αγοράζεις φθηνότερα από το eshop μας εξαργυρώνοντας τους πόντους Smart. Με ένα καινούργιο ηχοσύστημα αυτοκινήτου με οθόνη συγκεντρώνεις αρκετούς πόντους, τους οποίους θα εξαργυρώσεις και θα πάρεις σε χαμηλότερη τιμή και ηχεία bluetooth. Χρήσιμα και τα δύο.

Στο allsmart.gr βρίσκεις ότι χρειάζεται το αυτοκίνητό σου από πλυστικά μηχανήματα με μεταλλική αντλία μέχρι σκουπάκια αυτοκινήτου. Εδώ το shopping είναι απλή και ξεκούραστη υπόθεση. Κάνουμε εμείς την έρευνα αγοράς ώστε ο καταναλωτής να κάνει απλώς την επιλογή από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων.
Εμφάνιση ανά
  • Εμφάνιση
  • 18
  • 36
549,00
ή 151447 Πόντοι

BLAUPUNKT FRANKFURT RCM 82 DAB

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1098 πόντους
37,90
ή 9621 Πόντοι

Ραδιόφωνο αυτοκινήτου με Bluetooth, εφαρμογή για κινητά Android, 2 θύρες USB, είσοδο για κάρτα SD και είσοδο AUX. Κατεβάζοντας στο Android κινητό ή το tablet σας την εφαρμογή μπορείτε να ελέγξετε πλήρως το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Επίσης διαθέτει τηλεχειριστήριο για ακόμα μια επιλογή απομακρυσμένου ελέγχου. Στη μια θύρα USB μπορείτε να συνδέσετε στικάκι και να έχετε μαζί σας όλη τη μουσική που σας αρέσει και η δεύτερη υποστηρίζει φόρτιση συσκευών ώστε να αντικαταστήσει τον φορτιστή σας. Με την είσοδο AUX και την υποδοχή για κάρτα SD μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο εργαλείο για το αυτοκίνητό σας με εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατό σήμα ραδιοφώνου. Η μεγάλη LCD οθόνη το κάνει εύκολο στη χρήση. Η σύνδεση Bluetooth σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κλήσεις στο κινητό σας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 76 πόντους
24,90
ή 6200 Πόντοι

Ραδιόφωνο αυτοκινήτου με δυο USB, είσοδο για κάρτα SD και είσοδο AUX. Τα δυο USB σας δίνουν τη δυνατότητα να ακούτε μουσική από μία συσκευή και να φορτίζετε μια άλλη, οπότε δεν χρειάζεστε φορτιστή αυτοκινήτου. Με την είσοδο AUX και την υποδοχή για κάρτα SD μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο εργαλείο για το αυτοκίνητό σας με εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατό σήμα ραδιοφώνου. Η μεγάλη LCD οθόνη και το τηλεχειριστήριο το κάνουν εύκολο στη χρήση από οποιονδήποτε μέσα στο αυτοκίνητο.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 50 πόντους
20% ΚΕΡΔΟΣ
AKAI CA015A-4108S Ράδιο USB αυτοκινήτου με μεγάλη οθόνη, Bluetooth, USB, Micro SD, και Aux-In
99,90 € 79,90
ή 23244 20925 Πόντοι

Ραδιόφωνο αυτοκινήτου με μεγάλη οθόνη 4 ιντσών με δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα οπισθοπορείας. Επίσης διαθέτει σύνδεση Bluetooth για κλήσεις και αναπαραγωγή μουσικής, θύρα USB, είσοδο για κάρτα micro SD και είσοδο Aux-In. Στη θύρα USB μπορείτε να συνδέσετε στικάκι και να έχετε μαζί σας όλη τη μουσική που σας αρέσει. Με την είσοδο AUX και την υποδοχή για κάρτα micro SD μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο εργαλείο για το αυτοκίνητό σας με εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατό σήμα ραδιοφώνου. Συνδέεται με κάμερα οπισθοπορείας για να μην έχετε ανάγκη για ακόμα μια συσκευή στο αυτοκίνητό σας. Με το τηλεχειριστήριο δίνεται η δυνατότητα στους πίσω επιβάτες να χειρίζονται εύκολα και αυτοί το ηχοσύστημα.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 160 πόντους
12% ΚΕΡΔΟΣ
Philips Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου με Bluetooth, USB, Κάρτα SD και Aux-In 4x50W CE235BT/GRS
89,90 € 79,00
ή 23628 Πόντοι

Ζήστε ζωντανή μουσική στο αυτοκίνητο. Music Zone για ρυθμιζόμενα γλυκά σημεία. Το Dynamic Bass Boost ενισχύει ηλεκτρονικά τους χαμηλούς τόνους. Περιηγηθείτε ανά φάκελο ή τραγούδι για άμεση αναζήτηση ή γρήγορη πρόσβαση. MAX Sound για άμεση ενίσχυση ισχύος. Ενσωματωμένος δέκτης Bluetooth για ροή κλήσεων και μουσικής. Audio-in για φορητή αναπαραγωγή μουσικής. Υποδοχή USB για αναπαραγωγή μουσικής και γρήγορη φόρτιση. Υποστηρίξτε μορφές ήχου χωρίς απώλειες για καθαρό και αυθεντικό ήχο. Ενσωματωμένοι ενισχυτές 50W x 4 για εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αποσπώμενο μπροστινό πλαίσιο για αντικλεπτική ασφάλεια. LCD υψηλής αντίθεσης για τέλεια προβολή. Υποδοχή για εξωτερικό μικρόφωνο το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο σημείο που σας βολεύει ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 158 πόντους
10% ΚΕΡΔΟΣ
Philips Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου με USB Κάρτα SD και Aux-In 4x50W CE233/GRS
69,90 € 63,00
ή 18724 17946 Πόντοι

Ζήστε ζωντανή μουσική στο αυτοκίνητο. Music Zone για ρυθμιζόμενα γλυκά σημεία. Το Dynamic Bass Boost ενισχύει ηλεκτρονικά τους χαμηλούς τόνους. Περιηγηθείτε ανά φάκελο ή τραγούδι για άμεση αναζήτηση ή γρήγορη πρόσβαση. MAX Sound για άμεση ενίσχυση ισχύος. Audio-in για φορητή αναπαραγωγή μουσικής. Υποδοχή USB για αναπαραγωγή μουσικής και γρήγορη φόρτιση. Ενσωματωμένοι ενισχυτές 50W x 4 για εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αποσπώμενο μπροστινό πλαίσιο για αντικλεπτική ασφάλεια. LCD υψηλής αντίθεσης για τέλεια προβολή

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 126 πόντους
89,90
ή 24073 Πόντοι

Ηχοσύστημα αυτοκινήτου με Bluetooth μαζί με εξωτερικό μικρόφωνο που συνδέεται εύκολα με Aux-In και τοποθετείται με κλιπ στο σημείο που θέλετε στο αυτοκίνητο. Προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου κατά την κλήση.. Ζήστε ζωντανή μουσική στο αυτοκίνητο. Music Zone για ρυθμιζόμενα γλυκά σημεία. Το Dynamic Bass Boost ενισχύει ηλεκτρονικά τους χαμηλούς τόνους. Περιηγηθείτε ανά φάκελο ή τραγούδι για άμεση αναζήτηση ή γρήγορη πρόσβαση. MAX Sound για άμεση ενίσχυση ισχύος. Ενσωματωμένος δέκτης Bluetooth για ροή κλήσεων και μουσικής. Audio-in για φορητή αναπαραγωγή μουσικής. Υποδοχή USB για αναπαραγωγή μουσικής και γρήγορη φόρτιση. Υποστηρίξτε μορφές ήχου χωρίς απώλειες για καθαρό και αυθεντικό ήχο. Ενσωματωμένοι ενισχυτές 50W x 4 για εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αποσπώμενο μπροστινό πλαίσιο για αντικλεπτική ασφάλεια. LCD υψηλής αντίθεσης για τέλεια προβολή. Υποδοχή για εξωτερικό μικρόφωνο το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο σημείο που σας βολεύει ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 180 πόντους
32,90
ή 8338 Πόντοι

Android Application για πλήρη έλεγχο Bluetooth Θύρα USB Είσοδος micro SD card Αναπαράγει αρχεία MP3 και WMA Υποστήριξη φακέλων Aux-In Μεγάλη ψηφιακή οθόνη LCD Με σύνδεση ISO Με 2 ζευγάρια RCA Ισχύς εξόδου: 4 x 25W

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 66 πόντους
45,90
ή 12870 Πόντοι

1 Din Car USB Player με αποσπώμενη πρόσοψη Android Application για πλήρη έλεγχο Χειριστήριο Μεγάλη ψηφιακή LED οθόνη 7 επιλογές χρωματισμοί πληκτρολογίου Ηλεκτρονικό tuner FM Stereo Ισχύς εξόδου 4×45 Watts Max Μπροστινή είσοδος ήχου AUX 3.5mm Μπροστινή υποδοχή USB Φόρτιση κινητού με υποδοχή USB Υποδοχή κάρτας SD Bluetooth A2DP

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 92 πόντους
279,00
ή 68935 Πόντοι

BLAUPUNKT AMSTERDAM BT/ 2DIN/ MIRRORING

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 558 πόντους
599,00
ή 154205 Πόντοι

BLAUPUNKT Bremen SQR 46

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1198 πόντους
84,90
ή 21213 Πόντοι

JVC RADIO USB GREEN COLOR KD-X163

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 170 πόντους
156,90
ή 37871 Πόντοι

JVC Radio CD/USB//MP3/Bluetooth KD-T702BT

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 314 πόντους
-11% ΠΟΝΤΟΙ
BLAUPUNKT BPA1119BT Radio/ USB/ BT
79,90
ή 19284 17070 Πόντοι

BLAUPUNKT BPA1119BT Radio/ USB/ BT

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 160 πόντους
10% ΚΕΡΔΟΣ
Akai CA-2DIN2405 Ηχοσύστημα αυτοκινήτου 2 DIN με Android, δέκτη GPS, Bluetooth, USB, SD, Aux-In, 7"
209,00 € 189,00
ή 59862 Πόντοι

Ηχοσύστημα αυτοκινήτου 2 DIN με λειτουργικό σύστημα Android οθόνη αφής 7″ υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει όλες τις επιλογές σύνδεσης και αναπαραγωγής που περιμένετε από ένα σύστημα πολυμέσων για το αυτοκίνητό σας, με θύρα USB, υποδοχή για κάρτες micro SD, Bluetooth με δυνατότητα φόρτισης και Aux-In. Αντικαθιστά το παλιό σας ηχοσύστημα και σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες επιλογές διασύνδεσης και αναπαραγωγής. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας με Bluetooth και χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον και τη μεγάλη οθόνη για να πραγματοποιήσετε κλήσεις και παίξτε μουσική ή βίντεο. Διαθέτει υποδοχή Aux-In 3.5 mm για σύνδεση με άλλες πηγές ήχου, όπως MP3 players και υποδοχή για κάρτες SD. Η θύρα USB υποστηρίζει usb sticks μέχρι 32 GB και μπορεί να διαχειριστεί αρχεία σε φακέλους, ώστε να έχετε πάντα όση μουσική χρειάζεστε και να βρίσκετε τα αρχεία που αναζητάτε εύκολα. Μπορεί να συνδεθεί με κάμερα παρκαρίσματος για να παρκάρετε με ευκολία και ασφάλεια βλέποντας στην οθόνη του ηχοσυστήματος ακριβώς τι υπάρχει στο πίσω μέρος του οχήματος. Από το Play Store μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεστε. Ο ενσωματωμένος δέκτης GPS σας επιτρέπει να βρείτε το δρόμο σας εύκολα, χωρίς τη χρήση του κινητού σας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 378 πόντους
134,90
ή 32561 Πόντοι

JVC R-USB BLUE COLOR KD-X382BT

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 270 πόντους
159,90
ή 37320 Πόντοι

CLEVER Φορητή Τηλεόραση αυτοκινήτου 7''με DVB-T2 ,HDMI Ελληνικό Μενού

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 320 πόντους
10% ΚΕΡΔΟΣ
BLAUPUNKT BPA1121BT RADIO-USB-BT 4x50W
87,90 € 79,00
ή 22234 Πόντοι

BLAUPUNKT BPA1121BT RADIO-USB-BT 4x50W

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 158 πόντους

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδη συστημάτων ήχου αυτοκινήτου είναι διαθέσιμα στο allSmart;

Στο allSmart μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία από επώνυμα συστήματα ήχου αυτοκινήτου! Εμείς σου προτείνουμε τα παρακάτω για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο αμάξι σου και τις προτιμήσεις σου! 


- Ηχοσύστημα αυτοκινήτου με θύρα USB, SD κάρτα, Aux-in και σύνδεση για Bluetooth και Android App

- Ηχοσύστημα αυτοκινήτου με οθόνη με δέκτη GPS

- Φορητή τηλεόραση αυτοκινήτου με HDMI 


Κάνε την αγορά σου μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης σε πάνω από 500 συνεργαζόμενα πρατήρια. 

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου που ταιριάζει στο όχημά μου;

Η επιλογή ηχοσυστήματος αυτοκινήτου που ταιριάζει στο όχημά σου αποτελεί μπορεί να γίνει μερικώς με βάση κάποιων χαρακτηριστικών. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια tips για εσένα ώστε να ακούς τη μουσική σου σε κάθε μεγάλη αλλά και μικρή διαδρομή!


Τι πρέπει να κοιτάξεις:

  1. Συμβατότητα: Ανάλογα το μοντέλο και την χρονολογία του αυτοκινήτου σου 
  2. Κατηγορία Αυτοκινήτου: Καθορίστε τον τύπο του αυτοκινήτου σας (π.χ. μικρό αυτοκίνητο, SUV, φορτηγό κλπ.) και τον τύπο του ήχου που επιθυμείτε (π.χ. υψηλής ποιότητας ήχος, ισχυρό μπάσο).
  3. Προδιαγραφές: Εξετάστε τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σας για να καταλάβετε τι τύπος ηχοσυστήματος είναι συμβατός με το σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το μέγεθος των ηχείων και την ισχύ που υποστηρίζει ο ενισχυτής του αυτοκινήτου.
  4. Δυνατότητες και Λειτουργίες: Κάντε μια λίστα με τις λειτουργίες που επιθυμείτε να έχει το ηχοσύστημά σας, όπως αναπαραγωγή MP3, Bluetooth, συνδεσιμότητα με smartphone, ραδιόφωνο, έλεγχος μέσω του τιμονιού κλπ.
  5. Προϋπολογισμός: Ορίστε έναν προϋπολογισμό για την αγορά του ηχοσυστήματος και επιλέξτε ένα που να ταιριάζει στο ποσό που είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε.
  6. Επιλογές Εγκατάστασης: Αν επιλέξετε ένα ηχοσύστημα που δεν είναι προσαρμοσμένο στο αυτοκίνητό σας, λάβετε υπόψη το κόστος και την ευκολία της εγκατάστασης.
  7. Αναζήτηση και Σύγκριση: Αναζητήστε και συγκρίνετε διαφορετικά μοντέλα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου για να βρείτε αυτό που πληροί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.


Τέλος, μην ξεχνάτε να διαβάσετε κριτικές και αξιολογήσεις από άλλους χρήστες για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα της απόδοσης και της ποιότητας του ηχοσυστήματος που σκέφτεστε να αγοράσετε.