Πλυντικές Σκούπες

(5)
Εμφάνιση ανά
 • Εμφάνιση
 • 18
 • 36
219,90
ή 56258 Πόντοι

Η ισχυρή μηχανή ψεκασμού - αναρρόφησης θα σε εντυπωσιάσει καθαρίζοντας βαθιά μέσα στις ίνες του εσωτερικού του οχήματος ή του χαλιού. Προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη σε μια μπαταρία 18 V (δεν περιλαμβάνεται) και τη λειτουργία έκπλυσης για τον καθαρισμό της συσκευής.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 440 πόντους
749,96
ή 210928 Πόντοι

Η ειδική μηχανή καθαρισμού για ταπετσαρίες, καθώς και για αφαίρεση λεκέδων σε υφασμάτινες επιφάνειες: μηχανή πλύσης απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών Puzzi 8/1 με εργονομικό, ιδιαίτερα κοντό ακροφύσιο ταπετσαρίας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1500 πόντους
264,99
ή 70984 Πόντοι

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 530 πόντους
359,99
ή 97148 Πόντοι

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 720 πόντους
1003,50
ή 276819 Πόντοι

50000209 VIPER CAR275 ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΕΡΕΩΝ-ΥΓΡΩΝ 2100W

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 2007 πόντους

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η κατάλληλη πλυντική σκούπα για το σπίτι μου;

Ψάχνεις την κατάλληλη πλυντική σκούπα για οικιακή χρήση; Ας δούμε μερικές κατηγορίες πλυντικών σκουπών για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στο είδος του δαπέδου που θέλεις να καθαρίσεις. 

 • Πλυντικές σκούπες ατμού: Αυτοί οι τύποι πλυντικών σκουπών χρησιμοποιούν ατμό για τον καθαρισμό και την απολύμανση επιφανειών όπως δάπεδα, πλακάκια, μπάνια, κουζίνες.

 • Πλυντικές σκούπες παραθύρων: Αυτές οι σκούπες είναι σχεδιασμένες ειδικά για τον καθαρισμό των παραθύρων, με δυνατότητα να απομακρύνουν το σκόνη, τη βρωμιά και το νερό από την επιφάνεια τους. Αυτό επιτυγχάνεται και από τα επιπλεόν εξαρτήματα των απλών πλυντικών σκουπών. 

 • Πλυντικές σκούπες χαλιών: Αυτοί οι τύποι πλυντικών σκουπών είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό και την ανανέωση των χαλιών και των υφασμάτων. Μπορούν να απομακρύνουν τους λεκέδες και τη βρωμιά από τις ίνες των χαλιών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και για τον καθαρισμό εσωτερικού του αυτοκινήτου. Στο allSmart μπορείς να βρεις ιδανικές επιλογές σε επώνυμα  brands. 

Δες τα χαρακτηριστικά της πλυντικής σκούπας που ενδιαφέρεσαι και κάνε την επιλογή σου με βάση τις ανάγκες σου! Στο allSmart διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία σε επώνυμε πλυντικές σκούπες σε μοναδικές προσφορές. Κάνε την αγορά σου και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης!

Ποια είναι η καλύτερη πλυντική σκούπα για χαλιά;

Θέλεις να καθαρίσεις το χαλί σου και ψάχνεις την κατάλληλη σκούπα για να το κάνεις να φαίνεται σαν καινούργιο; Υπάρχουν διάφοροι τύποι πλυντικών σκουπών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό των χαλιών, αλλά η κατάλληλη επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. 

 • Πλυντικές σκούπες χαλιών: Ειδικά σχεδιασμένοι για τον καθαρισμό χαλιών και υφασμάτων. Συνήθως διαθέτουν ροταριαστή βούρτσα και υδραυλικό μηχανισμό που ενσωματώνει νερό και καθαριστικό για βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση των λεκέδων.
 • Ατμοκαθαριστές: Ο ατμός διεισδύει βαθιά στις ίνες του χαλιού και βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και των μικροοργανισμών, χωρίς τη χρήση χημικών.
 • Πλυντικές σκούπες χειρός: Είναι φορητές σκούπες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τον καθαρισμό μικρών περιοχών ή σημείων στα χαλιά. 

Αν θέλεις να διατηρήσεις το χαλί σου καθαρό και φρέσκο με ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, ανακάλυψε τις επιλογές σου στο allSmart σε επώνυμες πλυντικές σκούπες και κέρδισε διπλούς πόντους επιβράβευσης με κάθε αγορά. 

Πώς μπορώ να διαλέξω μια πλυντική σκούπα με υψηλή απόδοση;

Η επιλογή μιας πλυντικής σκούπας με υψηλή απόδοση είναι σημαντική για να εξασφαλίσεις την αποτελεσματική και γρήγορη καθαριότητα του σπιτιού σου! Μπορείς να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω κριτήρια:

 • Ισχύς αναρρόφησης: Επίλεξε μια σκούπα με υψηλή ισχύ αναρρόφησης για να μπορεί να απομακρύνει τη βρωμιά, τη σκόνη και τα σωματίδια από τις επιφάνειες.

 • Ευκολία χρήσης: Αναζήτησε μια πλυντική σκούπα που είναι εργονομικά σχεδιασμένη και εύκολη στη χρήση για να καθαρίζεις άνετα και αποτελεσματικά.

 • Φίλτρα: Ένα καλό σύστημα φίλτρων είναι σημαντικό για την απομάκρυνση της σκόνης και των αλλεργιογόνων από τον αέρα.

 • Χωρητικότητα δοχείου σκόνης: Αν θέλεις να καθαρίζεις χωρίς διακοπές και περισπασμούς, επίλεξε μια πλυντική σκούπα με μεγάλη χωρητικότητα δοχείου. Στο allSmart διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία σε σκούπες με κάδο. 

 • Αξεσουάρ και εξαρτήματα: Δες μια πλυντική σκούπα που παρέχει επιπλέον αξεσουάρ και επιλογές καθαρισμού όπως βούρτσες για χαλιά, επικαθίσεις για γωνίες, και ρυθμιζόμενες ροές αέρα για να καθαρίζεις διαφορετικές επιφάνειες ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Για να επιλέξεις την κατάλληλη πλυντική σκούπα, επισκέψου το allSmart και ανακάλυψε όλες τις επώνυμες επιλογές σου! Κράτησε το σπίτι σου καθαρό και κέρδισε διπλούς πόντους επιβράβευσης.

Ποια είναι η συντήρηση που απαιτεί μια πλυντική σκούπα;

Η συντήρηση της πλυντική σου σκούπας είναι πολύ εύκολη διαδικασία! Καλό είναι να φροντίζεις τη συσκευή καθαρισμού σου ώστε να παρατείνει τη σωστή λειτουργίας της. 

 • Αλλαγή κεντρικού δοχείου: Ανάλογα με τον τύπο της πλυντικής σκούπας, άλλαξε τη σακούλα ή αδειάστε το κεντρικό δοχείο όταν είναι γεμάτο.
 • Καθαρισμός των φίλτρων: Για να καθαρίσεις τα φίλτρα της σκούπας σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το πλύσιμο ή την αλλαγή των φίλτρων ανάλογα με τον τύπο της σκούπας.
 • Καθαρισμός των εξαρτημάτων: Εκτός από τη σκούπα, καλό είναι να καθαρίζεις συχνά τα εξαρτήματα και τις βούρτσες της σκούπας για να απομαρύνεις τυχόν βρωμιά ή τρίχες κατοικιδίων που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί. Έλεγξε επίσης τα υπόλοιπα εξαρτήματα της σκούπας όπως είναι τα ροδάκια και τα καλώδια ώστε να είναι σε καλή κατάσταση. Αν όχι, μπορείς να τα αντικαταστήσεις!

Διατήρησε τη σκούπα σου…καθαρή και επέκτεινε τη διάρκεια ζωής της. Βρες την ιδανική πλυντική σκούπα για εσένα και τις ανάγκες σου από το allSmart και κέρδισε διπλούς πόντους επιβράβευσης με κάθε αγορά!