Τρόποι επιστροφής

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε όλα ή κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας!

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

1)      Καλέστε στο 210 9476566 για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο Πρατήριο Shell όπου μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν (Προσοχή: Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή από όλα τα πρατήρια Shell). Η συσκευασία του προϊόντος δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις ακόλουθες διαστάσεις (σε εκατοστά) Μ x Π x Υ = 48 x 26 x 16 με μέγιστο όριο βάρους 6kg.

Αναφέρετε στον υπάλληλο του πρατηρίου ότι πρόκειται για επιστροφή προϊόντος του allSmart ώστε να σας δοθεί το ειδικά διαμορφωμένο voucher της ACS Courier για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

2)      Καλέστε στο 210 9476566 και δηλώστε ότι επιθυμείτε courier να παραλάβει το προϊόν προς επιστροφή από τον χώρο σας. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει υποχρεωτικά να γίνει εντός 14 ημερών από την ημ/νία παράδοσής τους και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Παρακαλώ αποστείλατε το προϊόν μαζί με την φόρμα επιστροφής που συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία σας. Εσωκλείστε απαραιτήτως αντίγραφο απόδειξης ή τιμολογίου αγοράς. (Για επιστροφές χρημάτων εσωκλείστε την πρωτότυπη απόδειξη).

Σε περίπτωση επιστροφής αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος  τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμάς.

Τα προς επιστροφή προϊόντα αποστέλλονται με δική σας ευθύνη, και θα πρέπει να τα συσκευάσετε προσεκτικά στην εργοστασιακή τους συσκευασία χωρίς να προκαλούνται φθορές είτε στο προϊόν είτε στη συσκευασία (ενδεικτικά αναφέρουμε επικόλληση αυτοκόλλητου, γραφή).

Σε περίπτωση φθορών, είτε του προϊόντος, είτε της συσκευασίας, που προκαλούνται από κακή χρήση εκ μέρους του πελάτη, το ποσό των μεταφορικών της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και μειώνεται ή μηδενίζεται το ποσό επιστροφής χρημάτων ή/και πόντων προς τον πελάτη.

Θέλετε να επιστρέψετε ένα προιόν;

Συμπληρώστε τα ακόλουθα στοιχεία για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής;

Προϊόντα προς επιστροφή:

Συμπληρώστε τον αριθμό της παραγγελίας
Αν πραγματοποιήσατε εξαργύρωση πόντων, παρακαλώ συμπληρώστε τον αριθμό της κάρτας Smart Club με την οποία πραγματοποιήσατε την παραγγελία.
Συμπληρώστε τον κωδικό/ούς του/ων προιόντος/ων που επιθυμείτε να επιστρέψετε

Στοιχεία επιστροφής:

Επιλέξτε τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος για να προχωρήσετε στη διαδικασία:

ΔΩΡΕΑΝ
Επιστροφή σε πρατήριο

Επιλογή πρατηρίου που σας εξυπηρετεί

την ώρα που σας εξυπηρετεί

Επιστροφή από τον χώρο μου

Παράδοση σε 2-5 ημέρες

Δωρεάν

Παρακαλούμε, επιλέξτε περιοχή για να διαλέξετε το πρατήριο που θα γίνει η παραλαβή της παραγγελίας σας:

Παρακαλούμε, επιλέξτε περιοχή για να διαλέξετε το πρατήριο που θα γίνει η παραλαβή της παραγγελίας σας:

Μπορεί να χρειαστεί το courier να επικοινωνήσει μαζί σας.
Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!