Κλιματιστικά 18.000 BTU

(8)
Εμφάνιση ανά
  • Εμφάνιση
  • 18
  • 36
719,99
ή 183721 Πόντοι

Tesla Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU TA53FFUL-1832IAW με WiFi. Προηγμένη τεχνολογία για την θερμοκρασία που επιθυμείτε. Μπορείτε να βασιστείτε στα κλιματιστικά Tesla Inverter επειδή διαθέτουν οικολογικά ψυκτικά και πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1440 πόντους
769,99
ή 212412 Πόντοι

Το κλιματιστικό Tesla TT51TP21-1832IAWUV με την προηγμένη τεχνολογία Inverter, εγγυάται ότι θα έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο σας και την μέγιστη προστασία χάρη στην υπεριώση ακτινοβολία

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1540 πόντους
699,99
ή 181031 Πόντοι

Το κλιματιστικό Tesla TT51EX21-1832IA με την προηγμένη τεχνολογία Inverter, εγγυάται ότι θα έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο σας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1400 πόντους
719,99
ή 188685 Πόντοι

Tesla Κλιματιστικό Inverter Select - TT51EXKC-1832IAW. Με φίλτρο ιονισμού και σύνδεση στο Wi-Fi

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1440 πόντους
1091,00
ή 281702 Πόντοι

null

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 2182 πόντους
14% ΚΕΡΔΟΣ
Ariston Alys 50 Mudo 18000BTU A+++/A+ Κλιματιστικό Inverter
1099,00 € 949,00
ή 291242 Πόντοι

Ariston Alys 50 Mudo 18000BTU A++/A+ Κλιματιστικό Inverter

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1898 πόντους
1180,00
ή 304685 Πόντοι

null

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 2360 πόντους
1340,00
ή 345998 Πόντοι

null

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 2680 πόντους

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσα τετραγωνικά μέτρα μπορεί να καλύψει ένα κλιματιστικό 18.000 BTU;

Ένα κλιματιστικό με ισχύ 18.000 BTU μπορεί να καλύψει χώρους από 35-50 τετραγωνικά μέτρα. Η ακριβής κάλυψη μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως:

  • Μόνωση του χώρου: Καλή μόνωση μπορεί να αυξήσει την απόδοση του κλιματιστικού.

  • Πόσα παράθυρα υπάρχουν: Οι χώροι με πολλά παράθυρα μπορεί να χρειαστούν μεγαλύτερη ισχύ κλιματιστικού.

  • Ηλιακή ακτινοβολία: Χώροι που δέχονται άμεσο ηλιακό φως μπορεί να ζεσταίνονται περισσότερο και να απαιτούν ισχυρότερο κλιματιστικό.

  • Ύψος του χώρου: Υψηλότεροι χώροι μπορεί να απαιτούν μεγαλύτερη ισχύ.

  • Χρήση του χώρου: Για παράδειγμα, οι χώροι με πολλούς ανθρώπους ή ηλεκτρικές συσκευές μπορεί να χρειάζονται ισχυρότερο κλιματιστικό.

Βρες το κλιματιστικό που ψάχνεις στο allSmart.gr ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων. Ανακάλυψε κλιματιστικό 18.000 BTU, κάνε τις αγορές σου και κέρδισε διπλούς πόντους επιβράβευσης.

Ποιες είναι οι συστάσεις για την εγκατάσταση κλιματιστικών 18.000 BTU;

Πήρες το κλιματιστικό σου αλλά προβληματίζεσαι για την εγκατάσταση; Η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού είναι μια διαδικασία που απαιτεί προσεκτική σχεδίαση και εκτέλεση για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια. Καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού για καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο σου δείχνουμε κάποια βασικά βήματα που μπορείς να κάνεις.

1. Επιλογή Τοποθεσίας

- Εσωτερική Μονάδα: Βρες μια κατάλληλη θέση για την εσωτερική μονάδα που να επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα αποφεύγοντας την τοποθέτηση πάνω από συσκευές που παράγουν θερμότητα ή σε μέρη που εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως.

- Εξωτερική Μονάδα: Επίλεξε ένα σημείο για την εξωτερική μονάδα που να είναι εύκολα προσβάσιμο για συντήρηση και να μην εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως ή έντονα καιρικά φαινόμενα.

2. Προετοιμασία Εργαλείων και Υλικών:

Συγκεντρώστε τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά που θα βρεις στο allSmart.gr όπως είναι: 

  • Τρυπάνι
  • Βίδες και πείρους
  • Ρουλέτα μέτρησης
  • Επίπεδο μέτρησης
  • Σωλήνες ψυκτικού υγρού
  • Καλώδια ηλεκτρικής σύνδεσης
  • Σωλήνες αποχέτευσης

3. Εγκατάσταση της βάσης εσωτερικής μονάδας: Τοποθέτησε τη βάση στήριξης της εσωτερικής μονάδας στον τοίχο, χρησιμοποιώντας το επίπεδο για να σιγουρευτείς ότι είναι οριζόντια.

4. Άνοιγμα τρύπας για τις σωληνώσεις: Η τρύπα πρέπει να έχει μια ελαφριά κλίση προς τα έξω για να διευκολύνεται η αποχέτευση του νερού.

5. Σύνδεση των σωληνώσεων και καλωδίων: Σύνδεσε τις σωληνώσεις ψυκτικού υγρού στην εσωτερική μονάδα. 

6. Τοποθέτηση της εσωτερικής μονάδας: Τοποθέτησε την εσωτερική μονάδα στη βάση στήριξης και βεβαιώσου ότι είναι ασφαλής και σταθερή.

7. Εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας: Τοποθέτησε την εξωτερική μονάδα σε μια σταθερή βάση ή βάση στήριξης. Βεβαιώσου ότι υπάρχει αρκετός χώρος γύρω από τη μονάδα για σωστό αερισμό.

8. Έλεγχος και εκκίνηση: Σύνδεσε το κλιματιστικό στην πηγή ηλεκτρικής ενέργειας αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποια διαρροή από την εγκατάσταση και ετοιμάσου να το δοκιμάσεις. 

Στο allSmart.gr θα βρεις το κλιματιστικό που ταιριάζει στις ανάγκες σου σε μοναδικές προσφορές! Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργυρωσης σε κάθε αγορά.

Πώς επηρεάζει η επιλογή ενός κλιματιστικού 18.000 BTU στην ενεργειακή αποδοτικότητα;

Η επιλογή ενός κλιματιστικού 18.000 BTU μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού ή του γραφείου σας. Για να επιλέξεις το ιδανικό κλιματιστικό σου προτείνουμε τον παρακάτω οδηγό:

  • Σωστό μέγεθος κλιματιστικού: Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα κλιματιστικό που ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σου χωρίς υπερβολές. Ένα υπερβολικά μεγάλο κλιματιστικό μπορεί να κρυώσει το χώρο πολύ γρήγορα, αλλά δεν θα αφαιρέσει την υγρασία αποτελεσματικά, οδηγώντας σε άβολες συνθήκες, ενώ ένα πολύ μικρό κλιματιστικό θα δουλεύει υπερβολικά για να διατηρήσει τη θερμοκρασία, καταναλώνοντας περισσότερη ενέργεια.

  • Ενεργειακή αποδοτικότητα (SEER Rating): Ο δείκτης εποχιακής ενεργειακής απόδοσης (Seasonal Energy Efficiency Ratio - SEER) είναι ένας σημαντικός δείκτης για την αποδοτικότητα ενός κλιματιστικού. Ένα κλιματιστικό με υψηλότερο SEER rating θα είναι πιο αποδοτικό ενεργειακά, δηλαδή θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια για να προσφέρει την ίδια ποσότητα ψύξης.

  • Τεχνολογία Inverter: Τα κλιματιστικά με τεχνολογία inverter είναι πιο αποδοτικά από τα παραδοσιακά κλιματιστικά, καθώς προσαρμόζουν συνεχώς την ταχύτητα του συμπιεστή για να διατηρήσουν σταθερή τη θερμοκρασία, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας.

  • Μόνωση και Θερμομόνωση: Η ποιότητα της μόνωσης του χώρου επηρεάζει την απόδοση του κλιματιστικού. Ένας καλά μονωμένος χώρος θα διατηρεί καλύτερα τη θερμοκρασία, μειώνοντας την ανάγκη για συνεχόμενη λειτουργία του κλιματιστικού.

  • Τακτική συντήρηση: Η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού, όπως ο καθαρισμός των φίλτρων και η επαγγελματική συντήρηση, εξασφαλίζει ότι το σύστημα λειτουργεί στο μέγιστο της απόδοσής του και δεν καταναλώνει επιπλέον ενέργεια λόγω φθοράς ή βλάβης.

  • Χρήση έξυπνων θερμοστατών: Οι έξυπνοι θερμοστάτες μπορούν να προγραμματιστούν για να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία αυτόματα, βελτιστοποιώντας τη χρήση του κλιματιστικού και μειώνοντας τη σπατάλη ενέργειας.

Βρες το κλιματιστικό που χρειάζεσαι στο allSmart.gr ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία υψηλών τεχνολογικών προϊόντων! Κάνε τις αγορές σου και κέρδισε διπλούς πόντους επιβράβευσης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κλιματιστικού 18.000 BTU σε μεγάλους χώρους;

Η χρήση ενός κλιματιστικού 18.000 BTU σε μεγάλους χώρους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, καθιστώντας το μια ιδανική επιλογή για την κάλυψη των αναγκών ψύξης και θέρμανσης. 

  1. Ισχυρή ψύξη και θέρμανση: Ένα κλιματιστικό 18.000 BTU μπορεί να ψύξει ή να θερμάνει αποτελεσματικά μεγάλους χώρους, όπως μεγάλα δωμάτια, γραφεία, ή ανοιχτούς χώρους κατοικίας. Η ισχυρή του απόδοση εξασφαλίζει ότι ολόκληρος ο χώρος θα διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία.
  2. Ταχεία ρύθμιση θερμοκρασίας: Με την υψηλή ισχύ που διαθέτει, το κλιματιστικό μπορεί να φέρει το δωμάτιο στην επιθυμητή θερμοκρασία πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με μονάδες χαμηλότερης ισχύος.
  3. Ομοιόμορφη κατανομή αέρα: Τα κλιματιστικά υψηλής ισχύος συχνά διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες που διασφαλίζουν την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα σε όλο τον χώρο, αποφεύγοντας τις ζώνες θερμοκρασίας.
  4. Αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας: Παρόλο που η αρχική κατανάλωση ενέργειας είναι υψηλότερη, η αποτελεσματικότητα ενός 18.000 BTU κλιματιστικού σε μεγάλους χώρους μπορεί να οδηγήσει σε συνολική εξοικονόμηση ενέργειας.
  5. Μειωμένος θόρυβος: Σε αντίθεση με μικρότερες μονάδες που μπορεί να δουλεύουν συνεχώς και να παράγουν περισσότερο θόρυβο, ένα κλιματιστικό 18.000 BTU μπορεί να λειτουργεί πιο αθόρυβα καθώς επιτυγχάνει τη θερμοκρασία γρήγορα και μετά δουλεύει σε χαμηλότερη ισχύ για τη συντήρηση της.
  6. Αξιοπιστία και μακροχρόνια απόδοση: Τα κλιματιστικά αυτής της κατηγορίας είναι σχεδιασμένα για αντοχή και αξιοπιστία, καθιστώντας τα μια μακροχρόνια επένδυση που μπορεί να προσφέρει σταθερή απόδοση για πολλά χρόνια.

Στο allSmart.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών ανάλογα με την ισχύ που εξυπηρετεί τον χώρο σου.

Πώς μπορεί να διασφαλιστεί η μακροχρόνια απόδοση ενός κλιματιστικού 18.000 BTU;

Για να διασφαλιστεί η μακροχρόνια απόδοση ενός κλιματιστικού 18.000 BTU,σου προτείνουμε να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω μέτρα φροντίδας για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. 

  1. Τακτικός καθαρισμός των φίλτρων αέρα: Τα φίλτρα αέρα πρέπει να καθαρίζονται ή να αντικαθίστανται κάθε 1-2 μήνες. Η συσσώρευση σκόνης και ρύπων μπορεί να μειώσει την απόδοση του κλιματιστικού και να επιβαρύνει τον κινητήρα.

  2. Επαγγελματική συντήρηση: Προγραμμάτισε επαγγελματικό έλεγχο και συντήρηση τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

  3. Καθαρισμός των εξωτερικών μονάδων: Η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού πρέπει να διατηρείται καθαρή από φύλλα, σκόνη και άλλες ακαθαρσίες που μπορεί να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία της.

  4. Διατήρηση Ελεύθερου Χώρου Γύρω από τη Μονάδα: Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής ελεύθερος χώρος γύρω από την εξωτερική και την εσωτερική μονάδα για να διασφαλιστεί η σωστή κυκλοφορία του αέρα.

  5. Ρύθμιση Θερμοκρασίας: Απόφυγε τη ρύθμιση της θερμοκρασίας σε ακραίες τιμές. Καλό είναι να διατηρείται μια σταθερή και άνετη θερμοκρασία για να μείωση καταπόνησης του κλιματιστικού. 

  6. Χρήση Έξυπνων Θερμοστατών: Η χρήση έξυπνων θερμοστατών μπορεί να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της χρήσης του κλιματιστικού και στη μείωση της περιττής κατανάλωσης ενέργειας.

Στο allSmart.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών ανάλογα με την ισχύ που εξυπηρετεί τον χώρο σου.