Κλιματιστικά 24.000 BTU

(6)
Εμφάνιση ανά
  • Εμφάνιση
  • 18
  • 36
13% ΚΕΡΔΟΣ
Ariston Alys 70 Mudo 24000BTU A+++/A+ Κλιματιστικό Inverter
1249,00 € 1089,00
ή 333620 Πόντοι

ALYS R32 C 70 MUD0 24000BTU 3D INVERTER ARISTON

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 2178 πόντους
899,99
ή 235861 Πόντοι

Tesla Κλιματιστικό Inverter Select - TT68EXKC-2432IAW. Με φίλτρο ιονισμού και σύνδεση στο Wi-Fi

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1800 πόντους
979,99
ή 270341 Πόντοι

Tesla Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi TT68TP21-2432IAWUV. Το κλιματιστικό Tesla TT68TP21-2432IAWUV με την προηγμένη τεχνολογία Inverter, εγγυάται ότι θα έχετε την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο σας και την μέγιστη προστασία χάρη στην υπεριώση ακτινοβολία.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 1960 πόντους
1660,00
ή 428625 Πόντοι

null

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 3320 πόντους
1311,00
ή 338507 Πόντοι

null

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 2622 πόντους
1546,00
ή 399186 Πόντοι

Samsung Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A με WiFi AR24TXFYAWKXEU. Απόλαυσε έναν έξυπνο τρόπο ζωής με το AI Auto Comfort.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 3092 πόντους

Συχνές Ερωτήσεις

Για ποιους χώρους είναι ιδανικά τα κλιματιστικά 24.000 BTU;

Τα κλιματιστικά 24.000 BTU είναι ιδανικά για μεγάλους χώρους όπου απαιτείται υψηλή απόδοση ψύξης και θέρμανσης περίπου 45 - 65 τετραγωνικών μέτρων όπως είναι:

1. Μεγάλα σαλόνια και καθιστικά

Ιδανικά για ενιαία δωμάτια ή ανοιχτούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας.

2. Μεγάλα υπνοδωμάτια ή master bedrooms

Ιδανικά για μεγάλα υπνοδωμάτια με επιφάνεια περίπου 35-45 τετραγωνικά μέτρα.

3. Γραφεία και επαγγελματικοί χώροι

Κατάλληλα για μεγάλα γραφεία ή επαγγελματικούς χώρους με πολλές θέσεις εργασίας.

Χώροι συναντήσεων ή αίθουσες συνεδριάσεων που φιλοξενούν πολλούς ανθρώπους.

4. Καταστήματα και εμπορικοί χώροι

Ιδανικά για καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες με μεγάλη επιφάνεια.

Παρέχουν σταθερή και άνετη θερμοκρασία για πελάτες και προσωπικό.

5. Χώροι εκδηλώσεων και αίθουσες συνεδριάσεων

Ιδανικά για αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδριακές αίθουσες όπου συγκεντρώνονται μεγάλος αριθμός ατόμων.

6. Σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα

Κατάλληλα για μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκες και αμφιθέατρα.

7. Ξενοδοχεία και χώροι φιλοξενίας

Ιδανικά για μεγάλα δωμάτια ξενοδοχείων, σουίτες και κοινόχρηστους χώρους.

Εξασφαλίζουν άνεση και πολυτέλεια στους επισκέπτες.

8. Αποθήκες και βιομηχανικοί χώροι

Κατάλληλα για αποθήκες, εργαστήρια και μικρούς βιομηχανικούς χώρους.

Στο allSmart.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε κλιματιστικά υψηλών ισχύων και τεχνολογικά ανεπτυγμένων σε μοναδικές προσφορές! Αν χρειάζεσαι κλιματιστικό για τον επαγγελματικό ή προσωπικό σου χώρο, κάνε τις αγορές σου από το allSmart.gr και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης.

Πώς να εκτιμήσετε την ανάγκη για ένα κλιματιστικό 24.000 BTU στον χώρο σας;

Για να δεις αν χρειάζεσαι στον χώρο σου ένα κλιματιστικό με ισχύ 24.000 BTU θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τους παρακάτω παράγοντες: 

1. Υπολογισμός του μεγέθους του χώρου

Η πρώτη και πιο σημαντική παράμετρος είναι το μέγεθος του χώρου που θέλεις να ψύξεις / θερμάνεις υπολογίζοντας υπολογίζοντας τα τετραγωνικά μέτρα. 

2. Εκτίμηση του απαιτούμενου BTU ανά τ.μ.

Μια γενική οδηγία είναι ότι χρειάζεσαι περίπου 500-600 BTU ανά τετραγωνικό μέτρο για να ψύξεις / θερμάνεις έναν χώρο επαρκώς.Οπότε μπορείς να υπολογίσεις 24.000 BTU / 500 (BTU/ ανά τετραγωνικά μέτρα). 

3. Εξέταση εξωτερικών παραγόντων

Πέρα από το μέγεθος του χώρου, υπάρχουν άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη όπως είναι η μόνωση του χώρου, ο αριθμός παραθύρων που έχει ο χώρος και ο προσανατολισμός του, ο αριθμός ατόμων που έχει ο χώρος (για εργασιακούς χώρους περισσότερο) και αν υπάρχουν συσκευές που παράγουν θερμότητα (πχ φούρνος - κουζίνα).


Στο allSmart.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε κλιματιστικά επώνυμων brands σε μοναδικές προσφορές. Κάνε τις αγορές σου και κέρδισε διπλούς πόντους επιβράβευσης!

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν την αγορά ενός κλιματιστικού 24.000 BTU;

Πριν αγοράσεις ένα κλιματιστικό 24.000 BTU, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

1. Μέγεθος και εμβαδόν του χώρου

Υπολόγισε το μέγεθος του χώρου που θέλεις να τοποθετήσεις το κλιματιστικό για να βεβαιωθείς ότι τα 24.000 BTU είναι ικανοποιητικά για τις ανάγκες σου. Συνήθως ένα κλιματιστικό 24.000 BTU είναι ιδανικό για χώρους 40-60 τ.μ.

2. Ενεργειακή Απόδοση (SEER Rating)

Υψηλός δείκτης SEER σημαίνει καλύτερη ενεργειακή απόδοση και φυσικά εξοικονόμηση χρημάτων στον επόμενο λογαριασμό ρεύματος.

3. Τεχνολογία Inverter

Τα κλιματιστικά με τεχνολογία inverter ρυθμίζουν την ταχύτητα του συμπιεστή και προσφέρουν καλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και παρέχοντας σταθερότερη θερμοκρασία.

4. Επίπεδο θορύβου

Τα σύγχρονα κλιματιστικά διαθέτουν αθόρυβες λειτουργίες για την εξασφάλιση άνεσης και ηρεμίας στον χώρο.

5. Φίλτρα Αέρα

Τα φίλτρα υψηλής ποιότητας μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου αφαιρώντας σκόνη, αλλεργιογόνα και άλλους ρύπους.


Στο αllSmart.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών υψηλής τεχνολογική απόδοσης σε μοναδικές προσφορές. Κάνε τις αγορές σου και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης σε κάθε αγορά.

Πώς επηρεάζει η τοποθεσία του κλιματιστικού 24.000 BTU την αποτελεσματικότητα του;

Η τοποθεσία του κλιματιστικού 24.000 BTU μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητά του.

Για να εξασφαλίσεις την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα σε όλο τον χώρο, τοποθέτησε το κλιματιστικό σου σε κεντρική θέση στον χώρο και όχι κοντά σε γωνίες ή πολύ κοντά σε τοίχους που μπορούν να εμποδίσουν την κυκλοφορία του αέρα.

Ακόμη, σκέψου ότι για να έχεις τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα, τοποθέτησε το κλιματιστικό σου περίπου 2-2,5 μέτρα από το πάτωμα. Αν το βάλεις σε πολύ χαμηλό ή πολύ υψηλό ύψος μπορεί να μειώσει την απόδοση ψύξης ή θέρμανσης. Το ίδιο συμβαίνει αν το κλιματιστικό εκτίθεται άμεσα στο ηλιακό φως. 

Καλό θα ήταν επίσης η τοποθέτηση να γίνει σε ύψος και σημείο που είναι εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί για να έχεις πάντα τη μέγιστη δυνατή απόδοση και καθαρό αέρα στο εσωτερικό περιβάλλον. 

Στο allSmart.gr θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε κλιματιστικά επώνυμων brands σε μοναδικές τιμές. Κάνε τις αγορές σου και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης.

Ποια είναι τα βασικά μέτρα συντήρησης για τη διατήρηση της απόδοσης ενός κλιματιστικού 24.000 BTU;

Για να συντηρήσεις το κλιματιστικό σου για μέγιστη δυνατή απόδοση μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Τακτικός καθαρισμός των φίλτρων αέρα κάθε 1-2 μήνες, ανάλογα με τη χρήση και την ποιότητα αέρα. Αφαίρεσε τα φίλτρα και καθάρισε με ήπιο σαπούνι και νερό. 
  2. Καθαρισμός των πτερυγίων χρησιμοποιώντας μία μαλακή βούρτσα ή ειδικό καθαριστικό σπρέι απομακρύνοντας σκόνη και βρωμιά που μπορει να επηρεάσουν την ποιότητα αέρα. Ο ίδιος καθαρισμός ισχύει τόσο για την εσωτερική όσο και για την εξωτερική μονάδα. 
  3. Έλεγχος και καθαρισμός των σωληνώσεων κάθε 3-6 μήνες. Εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις χλωρίνη και νερό αποτρέποντας τη συσσώρευση μούχλας και βακτηρίων.
  4. Έλεγχος των ψυκτικών υγρών τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. 
  5. Ετήσια επαγγελματική συντήρηση για καλύτερα αποτελέσματα. 

Καλό είναι να ελέγχεις συχνά το κλιματιστικό σου για να εξασφαλίσεις μέγιστη και μακροχρόνια απόδοση. Στο allSmart.gr θα βρεις τα κατάλληλα κλιματιστικά με εγγύηση ποιότητας - τιμής. Κάνε τις αγορές σου και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης.