Σκουπάκια Αυτοκινήτου

(2)
Εμφάνιση ανά
  • Εμφάνιση
  • 18
  • 36
23,20
ή 4789 Πόντοι

Σκουπάκι Αυτοκινήτου χωρίς Σακούλα με Ισχύ 120W σε Μαύρο χρώμα, 15.5x37.5x12.5 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 46 πόντους
44,50
ή 9193 Πόντοι

Ασύρματο σκουπάκι αυτοκινήτου με ισχύ 90W, επαναφορτιζόμενο με θήκη, 10x35x11 cm

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 89 πόντους

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά σε ένα ηλεκτρικο σκουπάκι αυτοκινήτου και ενός συμβατικού;

Η διαφορά σε ένα ηλεκτρικό σκουπάκι αυτοκινήτου και σε ένα συμβατικό έγκειται στους εξής παράγοντες:

  • Μέγεθος και φορητότητα: Τα ηλεκτρικά σκουπάκια είναι συμπαγή και ελαφριά, ενώ οι συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες είναι μεγαλύτερες και πιο ογκώδεις.

  • Πηγή ενέργειας: Τα ηλεκτρικά σκουπάκια τροφοδοτούνται από την πρίζα συνεχούς ρεύματος του οχήματος. Οι συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες δεν είναι κατάλληλες για χρήση σε οχήματα χωρίς πρόσθετη πηγή τροφοδοσίας.

  • Αξεσουάρ και εξαρτήματα: Τα ηλεκτρικά σκουπάκια αυτοκινήτων συνοδεύονται από αξεσουάρ καθαρισμού. Οι συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες συνοδεύονται από ένα ευρύτερο φάσμα αξεσουάρ.

  • Ισχύς και χωρητικότητα αναρρόφησης: Τα ηλεκτρικά σκουπάκια αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένα για ελαφρές έως μέτριες εργασίες καθαρισμού. Οι συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες είναι πιο ισχυρές.

Είτε αναζητάς ηλεκτρικό σκουπάκι αυτοκινήτου είτε συμβατικό, ανακάλυψε όλες τις επιλογές στο allsmart.gr, αγόρασε το μοντέλο που προτιμάς και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης.

Ποια είναι η κατάλληλη ισχύς για ένα ηλεκτρικό σκουπάκι αυτοκινήτου;

Η κατάλληλη ισχύς για ένα ηλεκτρικό σκουπάκι αυτοκινήτου είναι τα 18V. 

  • Η κατάλληλη ισχύς για ένα ηλεκτρικό σκουπάκι αυτοκινήτου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο και τη μάρκα, καθώς και με την προβλεπόμενη χρήση και τις απαιτήσεις απόδοσης. 

  • Όταν αναζητάς ένα ηλεκτρικό σκουπάκι αυτοκινήτου, λάβε υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου για τον καθαρισμό, καθώς και τη διαθέσιμη πηγή ενέργειας στο όχημά σου. 

Καθάρισε παντού! Ανακάλυψε όλες τις διαθέσιμες επιλογές στο allsmart.gr, αγόρασε το μοντέλο που προτιμάς και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης.

Ποια είναι η διάρκεια της μπαταρίας ενός ηλεκτρικού σκουπακιού αυτοκινήτου;

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μιας ηλεκτρικής σκούπας αυτοκινήτου μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας, τις ρυθμίσεις ισχύος αναρρόφησης και τη χρήση. 

Κατά μέσο όρο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μιας ηλεκτρικής σκούπας αυτοκινήτου μπορεί να κυμαίνεται από περίπου 15 λεπτά έως 30 λεπτά ή και περισσότερο με μία μόνο φόρτιση. 

Ανακάλυψε όλες τις διαθέσιμες επιλογές στο allsmart.gr, αγόρασε το μοντέλο που προτιμάς και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης.