Αφαλάτωση - Καθαριστικά

(7)
Εμφάνιση ανά
 • Εμφάνιση
 • 18
 • 36
-30% ΠΟΝΤΟΙ
Philips Φίλτρο Νερού Μηχανής Espresso CA6903/10
18,74
ή 4716 3301 Πόντοι

Απολαύστε καθαρό νερό για έναν υπέροχο καφέ χάρη στο πρωτοποριακό φίλτρο νερού AquaClean. Το AquaClean φιλτράρει το νερό για έντονο άρωμα και μειώνει τη συσσώρευση αλάτων, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε αφαλάτωση του μηχανήματός σας τόσο συχνά.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 37 πόντους
-30% ΠΟΝΤΟΙ
Philips Αφαλατικό για Καφετιέρες Μονή Συσκευασία CA6700/10
9,99
ή 2510 1757 Πόντοι

Η τακτική αφαλάτωση της μηχανής εσπρέσο είναι απαραίτητη για να συνεχίσει να αποδίδει άριστα και να σας προσφέρει την καλύτερη γεύση καφέ κάθε φορά. Αυτό το ειδικό αφαλατικό της μηχανής εσπρέσο αφαιρεί τα άλατα από τη συσκευή σας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 20 πόντους
-30% ΠΟΝΤΟΙ
Philips Acc Coffee Oil Remover Disp CA6704/10
7,49
ή 1886 1320 Πόντοι

Απολαύστε τη γεύση του φρεσκοαλεσμένου καφέ και όχι τη γεύση από τα υπολείμματα! Με τις ταμπλέτες αφαίρεσης των υπολειμμάτων του καφέ, μπορείτε να καθαρίζετε τα υπολείμματα από τη μονάδα παρασκευής της συσκευής σας για να απολαμβάνετε πάντα φρέσκο καφέ.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 15 πόντους
-30% ΠΟΝΤΟΙ
URNEX DEZCAL HOME ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΦΕ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗς
6,20
ή 1347 943 Πόντοι

Urnex Dezcal Home καθαριστικό αλάτων μηχανών οικιακής χρήσης

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 12 πόντους
-30% ΠΟΝΤΟΙ
WPRO Υγρό Αφαλάτωσης για Καφετιέρες 250 ml CLD250
5,90
ή 1283 898 Πόντοι

Υγρό αφαλάτωσης για καφετιέρες, 250 ml

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 12 πόντους
-30% ΠΟΝΤΟΙ
MELICONI 2 σε 1 καθαριστικό αφαλάτωσης για καφετιέρες, 2x250ml. MELICONI ECO DESCALER 2 IN 1
9,90
ή 2095 1467 Πόντοι

2 σε 1 καθαριστικό αφαλάτωσης για καφετιέρες, 2x250ml.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 20 πόντους
-30% ΠΟΝΤΟΙ
Wenko Συλλέκτης Αλάτων για Βραστήρες Hexi
6,70
ή 1578 1105 Πόντοι

Ανοξείδωτος συλλέκτης αλάτων για βραστήρες Hexi, WENKO

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 13 πόντους

Ποια είναι η σημασία των φίλτρων νερού;

Τα φίλτρα νερού χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν το τρεχούμενο νερό βρύσης από το χλώριο, τη μυρωδιά και την γεύση του, την υπερβολική ποσότητα χλωρίου και  τη σκουριά που προέρχεται από σωλήνες. Είναι ιδανικό για σπίτια ή εξοχικά σε περιοχές όπου το νερό δεν είναι πόσιμο, αλλά και για νοικοκυριά που θέλουν να φιλτράρουν το νερό που πίνεται. Η σημασία των φίλτρων νερού έγκειται στα παρακάτω:

 • Απομάκρυνση των ρύπων: Αυτή η διαδικασία καθαρισμού συμβάλλει στη βελτίωση της γεύσης, της οσμής και της εμφάνισης του νερού, ενώ το καθιστά ασφαλέστερο για κατανάλωση.
 • Οφέλη για την υγεία: Εξαλείφοντας τους επιβλαβείς ρύπους, τα φίλτρα νερού συμβάλλουν στην προστασία από ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό και από προβλήματα υγείας που προκαλούνται από την έκθεση σε ρύπους. 
 • Ασφαλές για τους ευάλωτους πληθυσμούς: Τα φίλτρα νερού παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από παθογόνους μικροοργανισμούς και τοξίνες που μεταδίδονται με το νερό, μειώνοντας τον κίνδυνο επιπλοκών για την υγεία.
 • Προστασία του περιβάλλοντος: Επίλεξε φιλτραρισμένο νερό βρύσης αντί για εμφιαλωμένο νερό σε πλαστικό μπουκάλι, και μείωσε το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα. 
 • Εξοικονόμηση κόστους: Η επένδυση σε ένα σύστημα φίλτρου νερού μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους σε σύγκριση με την αγορά εμφιαλωμένου νερού ή τη στήριξη σε ακριβές υπηρεσίες παράδοσης νερού. 
 • Βελτιωμένη γεύση και οσμή: Μπορεί να έχεις ακούσει για το water tasting. Απόλαυσε καθαρό κρυστάλλινο νερό χωρίς γεύση από άλατα ή χλωρίου. 

Η εγκατάσταση ενός συστήματος φίλτρου νερού ή μία κανάτα φιλτραρίσματος νερού στο σπίτι παρέχει εύκολη πρόσβαση σε καθαρό και φιλτραρισμένο νερό απευθείας από τη βρύση. Αυτό, εκτός από τα οφέλη που μπορεί να έχει στην υγεία, εξαλείφει την ανάγκη αγοράς, αποθήκευσης ή μεταφοράς εμφιαλωμένου νερού μειώνοντας το πλαστικό και κατ' επέκταση το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα. 

Για φίλτρα νερού βρύσης και κανάτες φιλτραρίσματος νερού, δες τις επιλογές σου σε είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης στο allsmart.gr και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης με κάθε αγορά.

Πώς λειτουργούν τα φίλτρα νερού;

Τα φίλτρα νερού είναι πολύ εύκολα στη χρήση! Ουσιαστικά λειτουργούν με τον παρακάτω τρόπο:

 • Φυσική διήθηση: Πολλά φίλτρα νερού χρησιμοποιούν φυσική διήθηση για την απομάκρυνση μεγαλύτερων σωματιδίων και ιζημάτων από το νερό. 

 • Προσρόφηση: Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα χρησιμοποιούν μια διαδικασία που ονομάζεται προσρόφηση για την απομάκρυνση διαλυμένων ρύπων και ακαθαρσιών από το νερό.

 • Χημική διήθηση: Ορισμένα φίλτρα νερού χρησιμοποιούν χημική διήθηση για την απομάκρυνση συγκεκριμένων ρύπων μέσω χημικών αντιδράσεων. 
 • Αντίστροφη όσμωση: Η αντίστροφη όσμωση είναι μια διαδικασία διήθησης που χρησιμοποιεί μια ημιπερατή μεμβράνη για την απομάκρυνση ενός ευρέος φάσματος ρύπων από το νερό.

 • Υπερδιήθηση: Η υπερδιήθηση είναι μια διαδικασία διήθησης που χρησιμοποιεί μεμβράνες με πολύ λεπτούς πόρους για την απομάκρυνση σωματιδίων, βακτηρίων και ορισμένων ιών από το νερό. 

 • Αποστείρωση με υπεριώδη ακτινοβολία: Ορισμένα συστήματα φιλτραρίσματος νερού ενσωματώνουν τεχνολογία υπεριώδους φωτός για την απολύμανση του νερού καταστρέφοντας βακτήρια, ιούς και άλλους μικροοργανισμούς.

Αν αναζητάς φίλτρα νερού, αγόρασε τα από το allsmart.gr και κέρδισε διπλούς πόντους εξαργύρωσης.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη φίλτρων νερού;

Μπορείς να βρεις διαφορετικά είδη φίλτρων νερού ανάλογα τις ανάγκες σου!

 • Φίλτρα ενεργού άνθρακα: Τα συγκεκριμένα φίλτρα χρησιμοποιούν ενεργό άνθρακα για την απομάκρυνση χλωρίου, παράγωγα χλωρίωσης και φυτοφαρμάκων, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη βελτίωση της γεύσης και της οσμής του νερού. Αποτελεί μία δημοφιλή επιλογή για κάθε σπίτι. 
 • Συστήματα αντίστροφης όσμωσης: Τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης χρησιμοποιούν μια ημιπερατή μεμβράνη (μεμβράνη που δεν επιτρέπει να περάσουν βλαβερές ουσίες που νερού) για την απομάκρυνση ενός ευρέος φάσματος ρύπων από το νερό.
 • Καθαριστές υπεριώδους ακτινοβολίας: Οι καθαριστές νερού με υπεριώδη ακτινοβολία απολυμαίνουν το νερό εκθέτοντάς το σε υπεριώδες φως, το οποίο καταστρέφει το DNA μικροοργανισμών. Με αυτή τη διαδικασία δεν εισέρχονται επικίνδυνες χημικές ουσίες στο πόσιμο νερό οπότε καθίσταται μία ασφαλή επιλογή για κάθε νοικοκυριό. 
 • Κεραμικά φίλτρα: Τα κεραμικά φίλτρα χρησιμοποιούν πορώδες κεραμικό υλικό για τη φυσική παγίδευση ιζημάτων, βακτηρίων και άλλων ακαθαρσιών από το νερό.
 • Φίλτρα ανταλλαγής ιόντων: Με τη ρητίνη ανταλλαγής ιόντων, τα φίλτρα απομακρύνουν τα άλατα και τα αντικαθιστά ιόντα νατρίου, τα οποία είναι πιο εύκολο να διαλυθούν. Καθώς με τη χρήση η ρητίνη μειώνεται, μπορείς να την αντικαταστήσεις στα οικιακά φίλτρα νερού άνω και κάτω πάγκου με ανταλλακτικά. 
 • Φίλτρα κοκκώδους ενεργού άνθρακα: Τα φίλτρα GAC περιέχουν χαλαρούς κόκκους ενεργού άνθρακα, παρέχοντας μεγαλύτερη επιφάνεια για προσρόφηση σε σύγκριση με τα στερεά μπλοκ άνθρακα. 
 • Συστήματα απόσταξης: Η απόσταξη απομακρύνει αποτελεσματικά τα διαλυμένα στερεά, τα βαρέα μέταλλα και τους μικροοργανισμούς από το νερό. Ιδανικό για φιλτράρισμα νερού που θα βρεις σε βρύση, πηγάδι, λίμνη ή/και θάλασσα. 
 • Φίλτρα βαρύτητας: Τα φίλτρα βαρύτητας χρησιμοποιούν τη δύναμη της βαρύτητας για να φιλτράρουν το νερό μέσα από διάφορα μέσα. Φιλτράρει κοινούς ρύπους όπως χλώριο, μόλυβδο, βακτήρια, μικροπλαστικά και ακαθαρσίες όπως σκουριά. Κατάλληλο για οικιακή χρήση. 

Δες τις επιλογές σου στα φίλτρα νερού και κάνε την αγορά σου ανάλογα με την ανάγλη του νοικοκυριού σου! Με κάθε αγορά από το allsmart.gr κερδίζεις διπλούς πόντους εξαργύρωσης.

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε τα φίλτρα νερού;

Τα φίλτρα νερού πρέπει να αντικαθίστανται ή αλλάζουν ανταλλακτικά, ανάλογα με το είδος τους. Δηλαδή: 

 • Φίλτρα άνθρακα/ενεργού άνθρακα:
  • Φίλτρα νεροχύτη: ανάλογα με τη χωρητικότητα του φίλτρου και τον όγκο του φιλτραρισμένου νερού.
  • Φίλτρα κάτω από τον νεροχύτη: από 6 μήνες έως 1 χρόνο , χρειάζεται έλεγχος των συστάσεων του κατασκευαστή
  • Φίλτρα ολόκληρου του σπιτιού: από 6 μήνες έως 1 έτος, ανάλογα με την ποιότητα του νερού και τη χρήση.
 • Φίλτρα αντίστροφης όσμωσης:
  • Φίλτρο: από 6 έως 12 μήνες ή όπως συνιστάται από τον κατασκευαστή.
  • Μεμβράνη RO: κάθε 2 έως 3 χρόνια, ή όπως συνιστάται από τον κατασκευαστή.
 • Φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας: Η αντικατάσταση πρέπει να γίνεται 1 φορά τον χρόνο, καθώς οι λαμπτήρες UV χάνουν την αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και αν φαίνεται να λειτουργούν.
 • Κεραμικά φίλτρα: Συχνός καθαρισμός και και αντικατάσταση κάθε 6 έως 12 μήνες, ανάλογα με τη χρήση και την ποιότητα του νερού.
 • Φίλτρα ιζημάτων: Γενικά πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 6 έως 12 μήνες, ανάλογα με την ποσότητα ιζήματος.
 • Φίλτρα ανταλλαγής ιόντων: Μπορεί να διαρκέσουν 3 έως 6 μήνες, ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού και τη χρήση.

 • Φίλτρα ολόκληρου του σπιτιού: Μπορεί να διαρκέσουν 3 έως 6 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού και τη χρήση.

Βρες το ιδανικό τύπο φίλτρου νερού από το allSmart και άλλαξε την ποιότητα ζωής σου! Με κάθε αγορά κέρδισε διπλούς πόντους επιβράβευσης και εξαργύρωσέ τους σε επόμενες αγορές ή σε καύσιμα.

Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης ενός φίλτρου νερού;

Η διαδικασία εγκατάστασης ενός φίλτρου νερού είναι εύκολη, αλλά είναι πιθανό να χρειαστείς τη βοήθεια τεχνικού. Εμείς σου δίνουμε έναν οδηγό βήμα - βήμα από την προετοιμασία έως την εγκατάσταση του φίλτρου στη βρύση.

 • Συγκέντρωση εργαλείων: Πριν ξεκινήσεις, συγκέντρωσε όλα τα εργαλεία και τις προμήθειες που θα χρειαστείς για την εγκατάσταση. 
 • Κλείσιμο της παροχής νερού: Σημαντικό βήμα είναι να εντοπίσεις τη βαλβίδα διακοπής της παροχής κρύου νερού κάτω από τον νεροχύτη σου και να κλείσεις την για να σταματήσει η ροή του νερού. 
 • Προετοιμασία: Προετοιμάσου σωστά! Καθάρισε το χώρο κάτω από το νεροχύτη για να έχεις εύκολη πρόσβαση στις υδραυλικές συνδέσεις. Άπλωσε πετσέτες ή τοποθέτησε έναν κουβά κάτω από το νεροχύτη για να μαζέψεις τυχόν νερό που μπορεί να χυθεί κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.
 • Εγκατάσταση: Ήρθε η ώρα της εγκατάστασης! Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή και ακολούθησέ τις βήμα βήμα. 
 • Σύνδεση των γραμμών παροχής νερού και βρύσης: Σύνδεσε τη γραμμή παροχής κρύου νερού στη θύρα εισόδου στο περίβλημα του φίλτρου. Στη συνέχεια, σύνδεσε τη θύρα εξόδου στο περίβλημα του φίλτρου με τη γραμμή κρύου νερού που οδηγεί στη βρύση.
 • Ξέπλυμα: Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία εγκατάστασης, άνοιξε ξανά την παροχή νερού και ξέπλυνε το σύστημα, περνώντας νερό μέσα από το φίλτρο για λίγα λεπτά ώστε να βεβαιωθείς ότι το τρεχούμενο νερό είναι καθαρό. 
 • Έλεγχος: Έλεγξε όλες τις συνδέσεις και τα εξαρτήματα για διαρροές. Αν παρατηρήσεις κάποια διαρροή, σφίξε καλά τις συνδέσεις όπως χρειάζεται για να σταματήσουν.
 • Δοκιμή: Ώρα για δοκιμή! Έλεγξε το φιλτραρισμένο νερό από τη βρύση για να βεβαιωθείς ότι το σύστημα φίλτρου λειτουργεί σωστά.
 • Ολοκλήρωση: Αντικατάστησε τυχόν αντικείμενα που μετακίνησες ή αφαίρεσες κατά τη διαδικασία εγκατάστασης και τακτοποίησε την περιοχή κάτω από το νεροχύτη. Στη υγειά σου!

Ψάχνεις φίλτρα νερού; Ανακάλυψε μία μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα νερού βρύσης και κανάτες από το allSmart και κάνε τις αγορές σου κερδίζοντας παράλληλα διπλούς πόντους εξαργύρωσης σε επόμενες αγορές ή καύσιμα στα συνεργαζόμενα πρατήρια.