Shell V-Power Racing

Shell V-Power Racing

Θέλετε πάντα τη μέγιστη απόδοση από το αυτοκίνητό σας;

Η σύνθεση της Shell V-Power Racing σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Η Τεχνολογία Άμεσης Απόκρισης (Instant Response Technology) είναι σχεδιασμένη ώστε να βελτιώνει την απόδοση του αυτοκινήτου σας, βοηθώντας σας να εκμεταλλεύεστε στο μέγιστο την κάθε σταγόνα.

 

Τι ξεχωριστό προσφέρει η Shell V-Power Racing;

Η καινοτόμος σύνθεση της Shell V-Power Racing είναι σχεδιασμένη να προσφέρει άμεση απόκριση και απόδοση πιο γρήγορα. Αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά της Shell V-Power Racing κάνουν τη διαφορά, από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

  • Η Τεχνολογία Άμεσης Απόκρισης είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει περισσότερη ισχύ στο αυτοκίνητό σας.
  • Η σύνθεση 100 Οκτανίων είναι σχεδιασμένη ώστε να αποδίδει αυξημένη επιτάχυνση στο αυτοκίνητό σας.
  • Ενσωματώνει την ίδια Τεχνολογία Τροποποίησης Τριβής (Friction Modification Technology, FMT) που χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά καύσιμα Shell V-Power για την ομάδα Formula One της Ferrari. Είναι σχεδιασμένη ώστε να μειώνει τις τριβές, ενσωματώνοντας ένα συστατικό επικάλυψης των επιφανειών για την προστασία των κρίσιμων εξαρτημάτων του κινητήρα. Έτσι, βοηθάει στην απελευθέρωση πολύτιμης ενέργειας, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας από τα καύσιμα στους τροχούς. Η διαφορά φαίνεται από το πρώτο κιόλας γέμισμα.

Προστασία του κινητήρα

Η Shell V-Power Racing είναι σχεδιασμένη ώστε να αποτρέπει τη συγκέντρωση ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση στις βαλβίδες του κινητήρα και στο σύστημα ψεκασμού. Επίσης, η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη ώστε να απομακρύνει τα υπάρχοντα ιζήματα και να βελτιώνει την απόκριση του κινητήρα. Εάν χρησιμοποιείται τακτικά, η Shell V-Power Racing μπορεί να βοηθήσει ένα αυτοκίνητο να αποδίδει σαν καινούργιο για περισσότερο, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αναζωογονήσει το παλιό σας αυτοκίνητο.

Τι κοινό έχει η Shell με τη Ferrari;

Κοινό πάθος για απόδοση!

Όταν πρόκειται για την οδήγηση, η Shell μοιράζεται το ίδιο πάθος με τη Ferrari – το πάθος για απόδοση.

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η Shell συνεργάζεται με τη Ferrari για τη δημιουργία ενός αγωνιστικού καυσίμου που θα προσφέρει την ισχύ, την προστασία και την απόδοση που είναι απαραίτητες για το απόλυτο μηχανοκίνητο αγώνισμα, τη Formula One. Μέσα από αυτήν την τεχνική συνεργασία, η ομάδα της Ferrari κέρδισε πάνω από 150 μεμονωμένους αγώνες, 10 τίτλους καλύτερου κατασκευαστή Formula One και 12 πρωταθλήματα οδηγών.

Τώρα, μεταφέρουμε αυτό το πάθος για απόδοση, από τις πίστες στο δρόμο. Με τη βοήθεια της ομάδας μηχανικών που ανέπτυξε το αγωνιστικό καύσιμο, η Shell δημιούργησε μία σύνθεση για το καύσιμο δρόμου Shell V-Power Racing, που ενσωματώνει την Τεχνολογία Άμεσης Απόκρισης.

Απλώς σκεφτείτε… αν η Shell V-Power Racing προσφέρει αυτή την ισχύ στη Fomrula One, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για το δικό σας αυτοκίνητο!


 

Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!