Αντικλεπτικά Τιμονιού

(9)
Ταξινόμηση κατά
  • Εμφάνιση
  • 18
  • Όλα
19% ΚΕΡΔΟΣ
-19% ΠΟΝΤΟΙ
Simply Αντικλεπτικό Κλειδώματος Τιμονιού Κλασσικό
26,90 € 21,90 ή 6159 Πόντοι 4986 Πόντοι

Αντικλεπτικό κλειδώματος τιμονιού κλασσικό.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 44 πόντους
96,90 ή 25185 Πόντοι

Αντικλεπτικό μπαστούνι αυτοκινήτου με συναγερμό που κλειδώνει στο τιμόνι. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα και φορτηγά. Τοποθετείται γρήγορα με μια κίνηση και το με μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι ορατό ώστε να αποτρέπει ακόμα και την προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου σας. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι. Διαθέτει δυνατή σειρήνα 120 dB που ενεργοποιείται με την ανίχνευση κίνησης και ενδεικτικό LED. Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο για τον απομακρυσμένο έλεγχο του συναγερμού.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 194 πόντους
19,95 ή 5131 Πόντοι

All Ride Αντικλεπτικό Μπαστούνι Τιμόνι - Ταμπλό Αυτοκινήτου Heavy Duty με Απαραβίαστη Κλειδαριά, 00155

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 40 πόντους
41,90 ή 10348 Πόντοι

Αντικλεπτικό μπαστούνι αυτοκινήτου που κλειδώνει στο τιμόνι. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα και φορτηγά. Τοποθετείται γρήγορα με μια κίνηση και το με μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι ορατό ώστε να αποτρέπει ακόμα και την προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου σας. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 84 πόντους
29,99 ή 6162 Πόντοι

• Μπαστούνι 76cm σχεδιασμένο να ασφαλίζει το τιμόνι με το πεντάλ φρένου. • Είναι ρυθμιζόμενο ώστε να ταιριάζει στα περισσότερα οχήματα • Πολύ εύκολο στην εφαρμογή • Με εγγύηση εφ’όρου ζωής

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 60 πόντους
60,45 ή 14217 Πόντοι

MasterLock Αντικλεπτικό μπαστούνι τιμονιού, υψηλή ασφαλείας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 121 πόντους
69,90 ή 17061 Πόντοι

Αντικλεπτικό μπαστούνι αυτοκινήτου με συνδυασμό που κλειδώνει στο τιμόνι. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα και φορτηγά. Τοποθετείται γρήγορα με μια κίνηση και το με μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι ορατό ώστε να αποτρέπει ακόμα και την προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου σας. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και κλειδώνει με κλειδαριά 5 ψηφίων ώστε να μην χρειάζεται να έχετε ακόμα ένα κλειδί μαζί σας.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 140 πόντους
18,90 ή 4661 Πόντοι

Αντικλεπτικό μπαστούνι αυτοκινήτου με συνδυασμό που κλειδώνει στο τιμόνι και τα πεντάλ. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα και φορτηγά. Τοποθετείται γρήγορα με μια κίνηση και το με μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι ορατό ώστε να αποτρέπει ακόμα και την προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου σας. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 38 πόντους
54,90 ή 13640 Πόντοι

Αντικλεπτικό μπαστούνι αυτοκινήτου με συναγερμό που κλειδώνει στο τιμόνι ή στο λεβιέ ταχυτήτων. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα και φορτηγά. Τοποθετείται γρήγορα με μια κίνηση και το με μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται εύκολα μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι ορατό ώστε να αποτρέπει ακόμα και την προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου σας. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι. Διαθέτει δυνατή σειρήνα 120 dB που ενεργοποιείται με την ανίχνευση κίνησης και ενδεικτικό LED.

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 110 πόντους
Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!