COSMOTE DEALS for YOU

COSMOTE DEALS for YOU

2 Πλυσίματα στην τιμή του 1

Δευ - Πεμ

Αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE.

Αξιοποιήστε τα προνόμια του Shell Smart Club και κερδίστε ένα επιπλέον πλύσιμο αυτοκινήτου δωρεάν.

+1 δωρεάν πλύσιμο σε 4 απλά βήματα:
  1. Στείλτε κενό SMS στο 19019 (χρέωση 0,20€/SMS). Θα λάβετε άμεσα στο κινητό σας τηλέφωνο έναν 9ψήφιο μοναδικό κωδικό*.
  2. Επιλέξτε ένα από τα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προσφορά και ορίστε τηλεφωνικά το ραντεβού για την ημερομηνία και την ώρα πλυσίματος του αυτοκινήτου σας.
  3. Στο ταμείο επιδείξτε την κάρτα Shell Smart Club και δηλώστε τον 9ψήφιο κωδικό COSMOTE DEALS for YOU. Πληρώστε για το 1ο πλύσιμο και παραλάβετε το κουπόνι για το 2ο δωρεάν πλύσιμο.
  4. Χρησιμοποιήστε το κουπόνι για το 2ο δωρεάν πλύσιμο εντός 30 ημερών, για το ίδιο ή άλλο αυτοκίνητο.
Προσφέρετε στο αυτοκίνητό σας τη φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πλυντηρίου αυτοκινήτων των πρατηρίων Shell!
Ανακαλύψτε το πλησιέστερο πρατήριο Shell που συμμετέχει στην προσφορά.

Ενημερωθείτε και για την άλλη προσφορά του προγράμματος Shell Smart Club για τους συνδρομητές COSMOTE:  x4Smart πόντοι με καύσιμα αξίας 30€

Περισσότερες πληροφορίες

Όροι προσφοράς:
• Η προσφορά «δύο (2) πλυσίματα αυτοκινήτου στην τιμή του ενός (1)» ισχύει μόνο τις καθημερινές, Δευτέρα έως Πέμπτη, εκτός επίσημων αργιών, και για διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της προσφοράς και ενεργοποίησης του κωδικού COSMOTE DEALS for YOU.
• Η προσφορά αφορά επιβατηγά οχήματα. Εξαιρούνται μικρά φορτηγά, ημιφορτηγά, φορτηγά, ρυμουλκούμενα (οτιδήποτε δεν ανήκει στην κατηγορία M: μηχανοκίνητα οχήματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα κυρίως για τη μεταφορά ατόμων και των αποσκευών τους).
• Ο πελάτης που έχει το κουπόνι με το Πλύσιμο Δωρεάν, δικαιούται το πλύσιμο.
• Το δωρεάν πλύσιμο μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε διαφορετικό όχημα από το όχημα που πραγματοποίησε το αρχικό πλύσιμο, με την επίδειξη του κουπονιού.
• Το δωρεάν πλύσιμο πραγματοποιείται μόνο στο ίδιο πρατήριο από το οποίο έγινε η αγορά της προσφοράς και η ενεργοποίηση του κωδικού COSMOTE DEALS for YOU.
• Το δωρεάν πλύσιμο μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε την ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε το αρχικό πλύσιμο είτε εντός 30 ημερών, με την επίδειξη του κουπονιού.
• Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που έχουν επιλέξει την προσφορά COSMOTE DEALS for YOU, θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να ορίσουν την κατάλληλη ημερομηνία και ώρα του πλυσίματος με ραντεβού.
*Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.
Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!