Πετρέλαιο Θέρμανσης

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε πετρέλαιο θέρμανσης και ηλεκτρονικά. Συμπληρώστε την ποσότητα που επιθυμείτε και τα προσωπικά σας στοιχεία και ο εκπρόσωπος θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της παραγγελίας και τον χρόνο παράδοσης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Για τον εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης, παρέχουμε τώρα τη δυνατότητα ηλεκτρονικού ποσοτικού ελέγχου κατά τη διάρκεια της παράδοσης/παραλαβής του πετρελαίου.

Απλή τοποθέτηση

Παρέχεται η δυνατότητα διακριτικής προσάρτησης ενός ελαστικού δακτυλίου (πηνίου) στο στόμιο της δεξαμενής. Η τοποθέτηση είναι συνήθως απλή και σύντομη χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε σύνδεση με ηλεκτρικό κύκλωμα.

Λειτουργία Ελέγχου Ποσότητας

Ο ειδικός αυτός δακτύλιος και η διαδικασία ανεφοδιασμού μέσω αυτού είναι σχεδιασμένα να αποτρέπουν τυχόν ποσοτικές αποκλίσεις μεταξύ της παραγγελίας και της πραγματικής ποσότητας που παραλαμβάνετε. Ο δακτύλιος εμπεριέχει τα στοιχεία του πελάτη και η διαδικασία ροής του καυσίμου από το βυτίο προς τη δεξαμενή είναι δυνατή μόνο όταν το ακροσωλήνιο ανεφοδιασμού βρίσκεται εντός του στομίου της δεξαμενής πετρελαίου θέρμανσης στο οποίο έχει τοποθετηθεί ο δακτύλιος.

Αυτόματη τιμολόγηση

Μετά το τέλος του ανεφοδιασμού, εκδίδεται αυτόματα, χωρίς παρεμβολή ανθρώπινου παράγοντα, μηχανογραφημένο παραστατικό στο οποίο θα αναγράφεται η ποσότητα που καταγράφηκε από το μηχανισμό του δακτυλίου.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Στη Shell πιστεύουμε πως, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των καυσίμων μας, πρέπει να ελέγχουμε όλη την πορεία τους, από το διυλιστήριο μέχρι το πρατήριο και τελικά μέχρι το αυτοκίνητο του τελικού καταναλωτή που μας εμπιστεύεται. Έτσι ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου το οποίο ενσωματώνει:

· Αναλύσεις από τα σύγχρονα εργαστήρια και χημεία της εταιρείας
· Ειδικά εξοπλισμένα κινητά συνεργεία ποιοτικών και ποσοτικών ελέγχων
· Πρωτοποριακή τεχνολογία μοριακου ιχνηθέτη για πιστοποίηση καυσίμων

Το ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας καυσίμων Shell έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008 από τον ανεξάρτητο εξωτερικό φορέα Bureau Veritas Certification σε όλα τα στάδια πορείας του καυσίμου, από το διυλιστήριο μέχρι το πρατήριο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Το Shell Smart Club είναι σχεδιασμένο να σας ανταμείβει που επιλέγετε τα πρατήρια Shell για τις αγορές σας. Από πλευράς σας αυτό που χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να γίνετε μέλος του προγράμματος είναι να αποκτήσετε μια κάρτα Smart σε οποιαδήποτε πρατήριο Shell, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση ή εκδίδοντας εύκολα μία κάρτα Smart Club στο κινητό σας με την εφαρμογή allSmart App. Στη συνέχεια κερδίζετε πόντους Smart με κάθε σας αγορά από τα πρατήρια Shell, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με πλούσια δώρα του καταλόγου Smart Club. Με την παραγγελία σας σε πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια Shell κερδίζετε
· 0,5 πόντο για κάθε λίτρο πετρελαίου Θέρμανσης
· 1 πόντο για κάθε λίτρο πετρελαίου Θέρμανσης με χρήση Smart Ring
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Εξυπηρετούμε τους ακόλουθους 14 νομούς:

ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΧΑΙΑΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΙΛΚΙΣ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΛΑΡΙΣΗΣ
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΧΑΝΙΩΝ

και επιμέρους τις περιοχές:

ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΝΔΡΟΥ
ΣΚΥΡΟΥ
ΣΟΥΦΛΙΟY

Κάντε την παραγγελία σας τώρα

Ποσότητα πετρελαίου

Τιμή για σημερινές παραδόσεις: 1,047€/lt
Αττική και Θεσσαλονίκη

Έως 9 άτοκες δόσεις* σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

visa Mastercard Maestro verified by Visa MasterCard SecureCode
*Ισχύει μέχρι 30.04.2018 για συναλλαγές από 250€ και άνω με πιστωτικές κάρτες της εθνικής τράπεζας ή από 300€ και άνω για τις υπόλοιπες τράπεζες.
Θα σας στείλουμε email επιβεβαίωσης για την παραγγελία σας.
Θα λάβετε email επιβεβαίωσης για την παραγγελία σας.
Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!