Εξαντλήθηκε
PS4 INFAMOUS SECOND SON HITS
Mouseover για zoom
Εξαντλήθηκε
PS4 INFAMOUS SECOND SON HITS image 1
PS4 INFAMOUS SECOND SON HITS image 2
PS4 INFAMOUS SECOND SON HITS image 3

PS4 INFAMOUS SECOND SON HITS

(κωδικός: igDGS.PS4.00554)
21,01 ή 6114 Πόντοι
Ποσότητα:
1
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια
Αγόρασέ το με € και κέρδισε 42 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • Κάντε επιλογές που θα αλλάξουν το μέλλον: Ανάμεσα σε κόσμο που τους φοβάται, οι υπεράνθρωποι διώκονται χωρίς οίκτο και αιχμαλωτίζονται από το Department of Unified Protection.
  • Οι επιλογές του θα αλλάξουν το μέλλον όλων όσων βρίσκονται γύρω του.
  • Αυστηροί κανόνες, κάμερες που παρακολουθούν τα πάντα αλλά και οπλισμένοι φρουροί είναι εγκατεστημένοι ώστε να διασφαλίσουν ότι τα καταστροφικά γεγονότα του Empire City και του New Marias δεν θα επαναληφθούν.
  • Όταν ο Delsin Rowe ανακαλύπτει τις δυνάμεις του, αναγκάζεται να ξεφύγει και να αναζητήσει άλλους υπερανθρώπους, προκειμένου να σώσει αυτούς που αγαπάει από το καταπιεστικό D.U.P. που τον καταδιώκει.
  • Επτά χρόνια μετά τα επεισόδια του Cole McGrath ο κόσμος του Second Son είναι ένας σκοτεινός και πολύ αλλαγμένος τόπος.
Κερδίστε πόντους με κάθε αγορά
Δωρεάν μεταφορικά με εξαργύρωση πόντων
Παραλαβή από πρατήριο της επιλογής σας

Πληροφορίες Προϊόντος

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τα γεγονότα του Cole McGrath και ο κόσμος έχει αλλάξει ριζικά! Πλέον, όποιος έχει υπερφυσικές δυνάμεις αυτομάτως κατατάσσεται στην κατηγορία των “bio-terrorist” και διώκεται από το Department of Unified Protection (DUP) — μια κυβερνητική οργάνωση στην οποία έχει ανατεθεί η τήρηση της τάξης! Ανάμεσα σε κόσμο που τους φοβάται, οι υπεράνθρωποι διώκονται χωρίς οίκτο και αιχμαλωτίζονται από το Department of Unified Protection. Όταν ο Delsin Rowe ανακαλύπτει τις δυνάμεις του, αναγκάζεται να ξεφύγει και να αναζητήσει άλλους υπερανθρώπους, προκειμένου να σώσει αυτούς που αγαπάει από το καταπιεστικό D.U.P. που τον καταδιώκει. Οι επιλογές του θα αλλάξουν το μέλλον όλων όσων βρίσκονται γύρω του.