Εξαντλήθηκε
Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα iO Series 7 Λευκό
Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα iO Series 7 Λευκό
Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα iO Series 7 Λευκό 1
Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα iO Series 7 Λευκό 2
Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα iO Series 7 Λευκό 3

Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα iO Series 7 Λευκό

(Κωδικός: Sa81769540)
239,00
ή 54303 Πόντοι

Κέρδισε allSmart πόντους με αγορές και με κάθε επίσκεψη στα πρατήρια Shell!

Μάθε περισσότερα
/ μήνα με
άτοκες δόσεις
Κάνε τις αγορές σου άτοκα με την πιστωτική σου κάρτα!
Ποσότητα:
1
Εξαντλήθηκε
  • Παράδοση στο χώρο σου - Παραλαβή από το πεζοδρόμιο για ογκώδη αντικείμενα

  • Δωρεάν παραλαβή απο πρατήριο Shell

Αγόρασέ το με € και κέρδισε 478 πόντους

Χαρακτηριστικά

  • Ο βελτιωμένος έξυπνος αισθητήρας πίεσης γίνεται κόκκινος, λευκός ή πράσινος, για να σας ειδοποιήσει όταν βουρτσίζετε πολύ δυνατά, πολύ απαλά ή ακριβώς με τη σωστή πίεση.
  • Η τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει τον τρόπο του βουρτσίσματός σας και σας καθοδηγεί, για να απολαμβάνετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε μέρα.
  • Η κεφαλή βουρτσίσματος Oral-B iO Ultimate Clean είναι ειδικά σχεδιασμένη να φτάνει στα σημεία ανάμεσα στα δόντια για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό. Είναι συμβατή μόνο με λαβές Oral B iO
  • Η διαδραστική LED Α/Μ οθόνη σας δίνει σημαντικές πληροφορίες: προγράμματα βουρτσίσματος και υπενθυμίσεις αλλαγής κεφαλής βουρτσίσματος, καλωσόρισμα κατά την ενεργοποίηση και χαμόγελο όταν κάνετε σωστή δουλειά.
  • 5 προγράμματα βουρτσίσματος και χρονόμετρο 2 λεπτών -δονήσεις ανά 30’’ για να αλλάξετε τεταρτημόριο -για να εξατομικεύσετε το βούρτσισμά σας: Καθημερινός καθαρισμός, Ευαίσθητα δόντια, Φροντίδα των ούλων, Βαθύς καθαρισμός, Λεύκανση.
  • Μαγνητικός φορτιστής που προσφέρει σταθερότητα και ταχεία φόρτιση 3 ωρών
Κέρδισε 2x πόντους με κάθε αγορά
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορικά άνω των 85€
500 πρατήρια Shell για παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες

Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα iO Series 7 Λευκό. Η σειρά Oral-B iO με την επαναστατική iO τεχνολογία, συνδυάζει τις ισχυρές, αλλά απαλές μικροδονήσεις με τη μοναδική στρογγυλή κεφαλή της Oral-B για επαγγελματικό καθαρισμό κάθε μέρα.

Ο εσωτερικός μηχανισμός λειτουργεί με μαγνητικές κινήσεις χωρίς τριβή & θόρυβο, μεταφέροντας μικροδονήσεις στις άκρες των ινών της κεφαλής βουρτσίσματος για ένα εξαιρετικό καθαρισμό.

Η κεφαλή βουρτσίσματος Oral-B iO Ultimate Clean είναι ειδικά σχεδιασμένη να φτάνει στα σημεία ανάμεσα στα δόντια για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό. Είναι συμβατή μόνο με λαβές Oral B iO’’

Σίγουρα, όταν αλλάζετε από τη χειροκίνητη οδοντόβουρτσα στην ηλεκτρική, αναβαθμίζετε τον καθαρισμό των δοντιών σας. Ωστόσο, όταν αλλάζετε από μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στην iO, η εμπειρία σας ξεπερνά κάθε όριο και γίνεται μια εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού, με τελείως διαφορετική όψη, ήχο και αίσθηση.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ με ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ iO για αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού κάθε μέρα.

Συνδυάζει τη εμβληματική στρογγυλή κεφαλή βουρτσίσματος της Oral-B με τις απαλές μικρο-δονήσεις για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα και πιο υγιή ούλα.

Τέλος, ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ προσφέρει σταθερότητα και ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ 3 ΩΡΩΝ.

Με την Oral-B iO Series 7, είναι αδύνατο να κάνετε λάθη κατά το βούρτσισμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Oral-B είναι η #1 μάρκα ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι παγκοσμίως.

Βαθύς Καθαρισμός

Βαθύς Καθαρισμός

Συνδυάζει τη μοναδική στρογγυλή κεφαλή που με απαλές μικρο-δονήσεις προσφέρει φρέσκια, καθαρή αίσθηση στο στόμα και 100% πιο υγιή ούλα σε μόλις μία εβδομάδα χρήσης.

Διαδραστική LED ασπρόμαυρη οθόνη

Διαδραστική LED ασπρόμαυρη οθόνη

Εμφανίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Επικοινωνεί τα 5 προγράμματα βουρτσίσματος, την πρόοδο φόρτισης και τον χρονοδιακόπτη 2 λεπτών. Ο Έξυπνος Αισθητήρας Πίεσης ανάβει με κόκκινο όταν ασκείται έντονη πίεση και με πράσινο όταν η πίεση είναι σωστή για απόλυτη προστασία των ούλων σας.

Τεχνητή Νοημοσύνη

Τεχνητή Νοημοσύνη

Η προηγμένη τεχνολογία αναγνωρίζει το στυλ του βουρτσίσματος και σας καθοδηγεί να καλύψετε όλα τα δόντια σας, οπότε δεν θα ξεχάσετε ποτέ κανένα σημείο.

Γρήγορη Φόρτιση

Γρήγορη Φόρτιση

Ο μαγνητικός φορτιστής έχει σταθερότητα κλειδώματος και παρέχει γρήγορη φόρτιση σε μόλις 3 ώρες.