Θυρίδες DHL Swipbox

Θυρίδες DHL Swipbox

Παραλαβή δεμάτων χωρίς δεσμεύσεις.

Η Shell, σε συνεργασία με την DHL, τοποθέτησε τα πρώτα σημεία αυτοματοποιημένης παραλαβής SwipBox σε επιλεγμένα καταστήματα Smart Shop του δικτύου Shell στην Αθήνα.

Τα αυτοματοποιημένα σημεία SwipBox της DHL είναι ένα σύστημα θυρίδων υψηλής ασφάλειας όπου η DHL αφήνει τις παραγγελίες σας μετά από συνεννόηση μαζί σας. Τα SwipBox διευκολύνουν την παραλαβή δεμάτων προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου όταν απουσιάζετε από τον χώρο παραλαβής την ώρα άφιξης του διανομέα. Με τον τρόπο αυτό, παραλαμβάνετε τις αποστολές σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί, χωρίς δεσμεύσεις.

Παραλάβετε το δέμα σας σε 4 βήματα:

  1. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία των προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα, λαμβάνετε σχετικό ενημερωτικό SMS ή email. Στο μήνυμα μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το SwipBox που σας εξυπηρετεί, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, καθημερινή ή σαββατοκύριακο. Όταν επιβεβαιώσετε την προτίμησή σας, λαμβάνετε με SMS έναν μοναδικό 8ψήφιο κωδικό.
  2. Πηγαίνετε στο πρατήριο Shell και το κατάστημα Smart Shop που έχετε επιλέξει, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.
  3. Καταχωρήστε τον 8ψήφιο κωδικό στο SwipBox.
  4. Για να ανοίξει η θυρίδα και να παραλάβετε το δέμα σας πρέπει επίσης να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο) και να υπογράψετε στην οθόνη του SwipBox.

 

Πρατήρια

Περιοχή Διεύθυνση Τηλέφωνο
Εμφάνιση επόμενων 1
Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!