Βραβείο Ασφαλείας για τα πρατήρια Shell

Βραβείο Ασφαλείας για τα πρατήρια Shell

Κυριακή, 30/04/2017

Τα πρατήρια Shell κερδίζουν και φέτος βραβείο για την Ασφάλεια για το μοντέλο Sustainable Development.

Tην Δευτέρα 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Αθηναΐς, η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2016, διοργάνωση που βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.
Στην τελετή παρευρέθηκαν πάνω από 200 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Τα πρατήρια Shell ήταν και φέτος εκεί και βραβεύτηκαν με το βραβείο WINNER στην συνολική κατηγορία των εταιρειών πετρελαιοειδών για τον τρόπο αξιολόγησης του μοντέλου Sustainable Development που ακολουθεί.

Τα πρατήρια Shell έχουν στο DNA τους την αρχή ότι Ασφάλεια σημαίνει καλή επιχειρηματικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρήσαμε ένα ακόμα βήμα δένοντας με τρόπο μετρήσιμο και αντικειμενικό την απόδοση των πλάνων και των λοιπών υποχρεώσεων του QHSSE με τη συνεισφορά της εταιρείας στην αειφορία και τα εταιρικά αποτελέσματα. Έτσι στον υπολογισμό του Εταιρικού Δείκτη Αποδοτικότητας (Business Performance Factor -BPF) συμμετέχει και το Sustainable Development ως ένας σαφώς προσδιορισμένος δείκτης.

Ο υπολογισμός γίνεται με τρόπο αντικειμενικό και μετρήσιμο κάτω από τους 4 πυλώνες που συνθέτουν το Sustainable Development (Μέτοχοι, Άνθρωποι, Περιβάλλον, Κοινωνία) συνδέοντας άμεσα τους στόχους του κάθε ενός εργαζομένου και τμήματος με το αποτέλεσμα του Δείκτη. Αυτή η άμεση και διάφανη αντανάκλαση των προσωπικών αποτελεσμάτων και συνεπώς του QHSSE στην Κερδοφορία και την Αειφορία, αποδεικνύεται ως κινητήριος δύναμη που επηρεάζει και σε προσωπικό επίπεδο τον τρόπο που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την Ασφάλεια καθημερινά.
Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!