Νέες Αφίξεις (5)

Ταξινόμηση κατά
  • Εμφάνιση
  • Όλα
ΝΕΟ
PS4 KNACK 2
40,99 ή 9388 Πόντοι

Ένας μικρός τύπος, μια μεγάλη περιπέτεια.

Αγόρασέ το και κέρδισε 82 πόντους
ΝΕΟ
PS4 NO MAN'S SKY
40,99 ή 9388 Πόντοι

Εμπνευσμένη από κλασικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας , η Hello Games έρχεται να δημιουργήσει ένα φιλόδοξο project που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς όπου και αν έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα! Τόσο ο τρόπος που συνδυάζει την εξερεύνηση και τη δράση, όσο και η γενικότερη αισθητική του τίτλου το καθιστούν ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια του 2016!Στο No Man’s Sky, οι παίκτες θα ανακαλύπτουν ολόκληρους πλανήτες, γαλαξίες και είδη που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα από κανέναν άλλο. Σε κάθε παιχνίδι, ο κάθε παίκτης θα αντιμετωπίζει και θα ανακαλύπτει κάτι μοναδικό … κάτι καινούριο κάθε φόρα που θα ξεκινά μια αναζήτηση στο αχανές σύμπαν του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα ανακαλύψουν το No Man’s Sky ως μαχητές, ως έμποροι, ως εξερευνητές ή οτιδήποτε συνδυαστικό. Δεν υπάρχει όριο στους τρόπους που θα μπορούν να παίξουν.

Αγόρασέ το και κέρδισε 82 πόντους
ΝΕΟ
PS4 The Heavy Rain™ & BEYOND: Two Souls™ Collection
40,99 ή 9388 Πόντοι

Δύο δραματικά, κινηματογραφικά αριστουργήματα σε ένα πακέτο, αναβαθμισμένα για το PlayStation 4!

Αγόρασέ το και κέρδισε 82 πόντους
ΝΕΟ
PS4 THE ORDER
40,99 ή 9388 Πόντοι

Παλιοί και νέοι εχθροί απειλούν να σπείρουν το χάος στην πόλη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο όπου οι μόνοι που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις θανάσιμες αυτές απειλές, είναι οι μοναδικοί προστάτες της ανθρωπότητας, ένα επίλεκτο τάγμα Ιπποτών γνωστοί ως The Order.

Αγόρασέ το και κέρδισε 82 πόντους
ΝΕΟ
PS4 HORIZON ZERO DOWN COMPLETE EDITION
51,00 ή 11680 Πόντοι

Η συναρπαστικη περιπέτεια Horizon Zero Dawn επιστρέφει με μια ολοκληρωμένη έκδοση που περιλαμβάνει το Horizon Zero Dawn και το expansion pack Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds.Το expansion pack The Frozen Wilds περιλαμβάνει νέες ιστορίες, περιπέτειες, δραστηριότητες και χαρακτήρες.

Αγόρασέ το και κέρδισε 102 πόντους
5 από 5 προϊόντα